Търсене на жилище

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
shark6286

Търсене на жилище

Мнение от shark6286 »

Имам няколко въпроса за търсенето на квартира в Канада. Извинявам се предварително ако са дискутирани вече.

1. Има ли някакъв закон или нещо подобно който да регламентира колко голямо жилище трябва да се наеме в зависимост от това колко члена има семейството? Знам, че в Холандия съществува подобна практика. Какво жилище трябва да се наеме за семейство с малко дете ?

2. Кои са основните неща на които трябва да се обърне внимание при оглед на квартира ? Не съм запознат с Канадското строителство, но примерно в България има панелни жилища, тухлени, някои са по-добре топлоизолирани и т.н. В Канада като цяло май климатът е по-суров. Има ли на всякъде централно отопление например ?

3. В някоя от темите прочетох, че по-голяма част от предлаганите квартири са необзаведени. Това означава ли, че няма печка, пералня, хладилник или се отнася само до мебелите ?

Благодаря предварително.
"Life is the art of drawing without an eraser." - John W. Gardner
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Търсене на жилище

Мнение от KolioBalkanski »

shark6286 написа:Имам няколко въпроса за търсенето на квартира в Канада. Извинявам се предварително ако са дискутирани вече.

1. Има ли някакъв закон или нещо подобно който да регламентира колко голямо жилище трябва да се наеме в зависимост от това колко члена има семейството? Знам, че в Холандия съществува подобна практика. Какво жилище трябва да се наеме за семейство с малко дете ?

2. Кои са основните неща на които трябва да се обърне внимание при оглед на квартира ? Не съм запознат с Канадското строителство, но примерно в България има панелни жилища, тухлени, някои са по-добре топлоизолирани и т.н. В Канада като цяло май климатът е по-суров. Има ли на всякъде централно отопление например ?

3. В някоя от темите прочетох, че по-голяма част от предлаганите квартири са необзаведени. Това означава ли, че няма печка, пералня, хладилник или се отнася само до мебелите ?

Благодаря предварително.
zdrasti
1. ima zakon ili bylaw koito opredelia kolko chlena mogat da jiveiat v dadeno jilishte no iavno toi vaji samo za beli hora shtoto sam vijdal po 17 broia bangladeshci da izlizat ot edno i sashto jilishte - estestveno, ako imash golemi deca i ti i jena ti vi triabva 1 staia na dete plus edna staia za teb i jena ti, kompromis e da izpolzvate tn. "dining room" za staia

2. pri ogled na kvartira - gledaite blizost do transportacia ili ako shte karate kola blizost do rabota, dali sa vklucheni ili izklucheni toka i vodata , peralni ...povecheto jilishta v blokove sa tvarde topli shtoto sa s centralno otoplenie

3. neobzavedeni niamat mebeli no imat closets (neshto kato garderob ama vgradeno v stenata obiknovenno), pechka, hladilnik i poniakoga peralnia i dishwasher

uspeh
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Аватар
No667

rent

Мнение от No667 »

vij tozi web site,realen e i ima mnogo telefoni na firmi koito darjat apartamenti,moje da se obadish predvaritelno ili kato pristignesh.

http://rentcanada.ca/
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено