Za LINKO
Za LINKO
Zdravei Linko , njakade vav foruma spomena ,che si na intervju za aprilskata sesija ,koga po-tochno ? Nie sme na 14 april 2004! Ako i ti si togava ostavi telefon ako e udobno da razmenim misli i informacia ! Chao !Uspeh!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Za Linko
Здравей, Дора!
Аз съм след вас на интервю - на 22.04. Записал съм си телефонния ви номер и задължително ще ви се обадя на 14.04. за прясна информация. Ако мога да бъда полезен с нещо до тогава - заповядайте, с най-голямо удоволствие!
Желая ви успех!
Аз съм след вас на интервю - на 22.04. Записал съм си телефонния ви номер и задължително ще ви се обадя на 14.04. за прясна информация. Ако мога да бъда полезен с нещо до тогава - заповядайте, с най-голямо удоволствие!
Желая ви успех!
- sergarion
- Обратна връзка:
Телефони
099 32 99 86-Сергей Махаев
098 99 37 24-Венета Махаева
Как върви подготовката ви по френски?Ние с жена ми се туткахме една година с една учителка,без да си даваме много зор и сега сме се заели интензивно да наваксваме.И ни е много притеснено!Чувствам се като студент недостатъчно подготвен за най-важния изпит.
Надявам се да споделите как се готвите за интервюто. 
098 99 37 24-Венета Махаева
Как върви подготовката ви по френски?Ние с жена ми се туткахме една година с една учителка,без да си даваме много зор и сега сме се заели интензивно да наваксваме.И ни е много притеснено!Чувствам се като студент недостатъчно подготвен за най-важния изпит.