Ako si s bourse v Quebec?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Canuck
Непукист

Ako si s bourse v Quebec?

Мнение от Canuck »

Bonjour, mes amis! :lol:

Ne che ucha v Quebec, che i s bourse, no iskam da vi pitam neshto po toya vapros, zaradi moy mnogo blizak chovek. Blagodarya predvaritelno za otgovorite. :lol:
Ako uchish v kvebekski universitet s bourse, daje sas zaem i stipendiya, ako bada po-tochen, kakvi preferencii nosi tova? Imash li pravo na bezplatni uchebnici, karti za transporta i t.n.? Sorr, ako izglejdat smeshni vaprosite mi, ama ne sam vse pak v QC i ne mi e yasna cyalata vi sistema. :wink:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
todor73

Мнение от todor73 »

canuk s risk da razocharovam tvoia priatel

vsichko si plastash kesh. :oops:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

O, mon Dieu! Vsashtnost kakvo se chudya, i az byah na stipendiya v Ontario, no si plashtah sam vsichko. Mdaaa, yavno ne tryabva da se ochakva poveche ot Quebec otkolkoto davat drugite provincii.
blagodarya za otgovora, Toshe.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Aide malko giuwe4 :wink: : polzwa se studentska karta za gradskia transport i za mejdugradskia sa6to. Ama toi To6ko mai pozabrawia we4e niakoi raboti :wink:
todor73

Мнение от todor73 »

e ani studenska ama si plastash 42.60 vmesto 55 ili 60 maj beshe za redovna karta.
Гост

Мнение от Гост »

Това със студентското намаление за градски транспорт явно важи само в "социалния" Квебек град. Тук няма такова нещо за "студенти" над 25 години. :wink: Всъщност забравих, че вие сте под тази завидна възраст. :D
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ombi, nie sme "student+" , tuk taka kazwat na wsi4ki nad ... ne znam kolko god. be6e, primerno zawar6ili cegep, oba4e prodalgawa6ti da u4at. Wa6iq transport puk 6te wi opro6tawa danacite, kwo iska6? :twisted:

Hei, sega niakoi da ne si pomisli, 4e se zaiajdam s Ombi. wiarno, 4e se zaiajdam, ama e maitap. Tia znae. :wink:

Ve4na drugba, Ombi! :lol:
Гост

Мнение от Гост »

Да живее българо - българската женска дружба между Сент Ламберт и градо Кебек ! :dance: :beer2: :smlove:
Тя е необходима като слънцето и въздуха /или като българо-съветската дружба/ за всяко живо същество.

А данъците ще ги приспадат ако има от какво. :wink: А пък ако си много богат - какво приспадане на картите за градския траспорт /нали си имаш кола :idea: /.
Alina

Мнение от Alina »

А да ви кажа, във Хъл гранитсата е 21години. Над 21години, студетнт не студент, никакви привилегии. Кофти, приятели.

Има само един номер - ако си купиш карта за З месетса накуп, полу4аваш накаква отстъпка.
Alina
Заключено