Work permit transformiran v permanent residence permit v Kan

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
stiga_be

Work permit transformiran v permanent residence permit v Kan

Мнение от stiga_be »

Imam oferta za rabota v Kanada (Manitoba). Triabva da zapochna prez Sept t.g.

CIC (kato gi znam kolko sa ekspeditivni tam) nai-veroiatno niama da moje da mi izdade perm res do togava (niamam sertifikat za selektsia). Kakvo shte me posavetvate? Niakoi uspial li e naprimer da transformira work permit v perm res na miasto (t.e. v Kanada)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз имах колеги в предишното бачкане, някаде към година, година и половина им трая процедурата да станат резиденти...

Успех!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Davay, nyama kakvo da se chudish, shtom imash vazmojnost, pochvay procedurata. Shte ti izkarat mnogo brzo provincial certificate ot Manitoba, ako imash job offer! Samo ostava rabotodatelyat ti da e pechen i da se navie da ti izkara HRDC (Human Resources Development Canada) conformation, che nyama kanadec koyto moje da zaeme dlajnostta. Good luck! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
No667

Re: Work permit transformiran v permanent residence permit v

Мнение от No667 »

stiga_be написа:Imam oferta za rabota v Kanada (Manitoba). Triabva da zapochna prez Sept t.g.

CIC (kato gi znam kolko sa ekspeditivni tam) nai-veroiatno niama da moje da mi izdade perm res do togava (niamam sertifikat za selektsia). Kakvo shte me posavetvate? Niakoi uspial li e naprimer da transformira work permit v perm res na miasto (t.e. v Kanada)
Ima i drug varian,idvash s realnata oferta tuka v Manitoba i pochvash rabota i si 100% sas sertifikat za selkcia.
Mnogo po skeptichno gledat na oferta za rabota kato podadesh ot chujbina,palno e s falshivi ofeti.
No ako rabotish v manitoba i si v samata Manitoba izpalniavash 2 ot iziskvaniata im za imigracia i vsichko ste e OK,mnogo barzo.

Ti ne beshe li v Germania?
Poznavam hora koito sa jiviali po Germanii i Evropa i kazvat ceh napravo ne moje da se sravniama s Canada po atmosfera i jivot.
Bili sa na mnogo mesta kakto po-sveta taka i v Canada.
Canada im e izkluchitelno grozna sravnenie s Germania.
No sa tuka zashtoto tuka imat statut.

Drugo koeto me uchudva e golemia broi germanci v manitoba,az imam 2 kolegi daje,rajdani sa tuka,no govoriat i nemski.
Nemcite v Winnipeg kazvat che e prekrasno miasto za jiveene i po-visok standart imat ot Germania.

Vapros na gledna tochka i jiteiska filosofia,vseki namira sam za sebe si harmoniata.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Mersi za infoto No667.

Kolko vreme triabva da rabotia v Manitoba za da moga da kandidatstvam za sertifikat?
Заключено