Здравейте на всички в частен или публичен форум.Искам да споделя моя скромен опит не с канадците, а с индийците. Чудя се само аз ли имам проблем с тях. Не че се сам расист , пак и не ми пречат за разлика от мненията, които видях за кварталите в една тема.
Просто не мога да разбера защо всички индийци се пишат големи разбирачи , а всъщност са доста зле подготвени. Имам един такъв в работа , направо ми къса нервите , пак и страхлив да поеме отговорност те тука повечето са такива ама този е направо уникум. Знае ниакои работи , но не мисли логически заради страха си. Имаь възможността да се срещна с други и те са същите. Може би ги е страх да не им вземем мястото , защото сме бели имигранти ли? Иначе даже от квебекарите не мога да се оплача, има такива дето са расисти , но има и свестни.Не знам споделете. Може би е само мой проблем.
Моля споделете вашите впечатления
Re: Моля споделете вашите впечатления
A, 4e ima li indiici, koito da hodiat na rabota??? Za parvi pat 4uvam. Misleh, 4e vsi4kite sa na social....
Az rabotia osnovno s kebekari; samo 3-ma sme imigrantite. 4ak da se opla4a ne moga, no i nai-dobrite otnu6enia stigat do opredelena granica i... do tam. A, ina4e si zavisi ot 4oveka, dali 6te raboti dobre, dali 6te u4i i 6te se razviva. Ob6to vzeto mestnite ne sa mnogo naviti da 4etat i da se razvivat i zatova ne priemat mnogo na6ia has da u4im, da znaem i da mojem; da se "zavrem" na vsiakade. Samo 6efovete sa mnogo dovolni ot tova...
Spored men vsi4ko si zavisi ot 4oveka.
Az rabotia osnovno s kebekari; samo 3-ma sme imigrantite. 4ak da se opla4a ne moga, no i nai-dobrite otnu6enia stigat do opredelena granica i... do tam. A, ina4e si zavisi ot 4oveka, dali 6te raboti dobre, dali 6te u4i i 6te se razviva. Ob6to vzeto mestnite ne sa mnogo naviti da 4etat i da se razvivat i zatova ne priemat mnogo na6ia has da u4im, da znaem i da mojem; da se "zavrem" na vsiakade. Samo 6efovete sa mnogo dovolni ot tova...

myat opit e sashtiya ,indusi i chaniyci ,servilnichat i se natyagat i se pazyat kato dyavol ot tamyan da ne gi ulichat v vinovnost ,za tova se rachkat s lakti pred nachalstvoto ,no te i oniya vigdat na koy kolko mu seche pipeto i kolko struva ,mnogo ne im se vazhishtavat na takiva ,samo si gi izpolzvat.kvo da pravish mangalite si izbivat robskite kompleksi,podobno mi e mnenieto i za latincite,rodeni za robi.
Re: Моля споделете вашите впечатления
Vse edno az go kazah. Tochno taka si e. A na mene nikoi ne mi prechi. Kogato niakoi se pravi na maj prosto mu mushaksh neshto otzad (obrazno kazano) i mu dokazvash che i ot maja stava jena i toi pochva da te uvajava. Stiga rasizam be, ako ne vi haresva ne idvaite...Canada priema vsiakakvi...vkluchitelno i vasNiko написа:A, 4e ima li indiici, koito da hodiat na rabota??? Za parvi pat 4uvam. Misleh, 4e vsi4kite sa na social....
Az rabotia osnovno s kebekari; samo 3-ma sme imigrantite. 4ak da se opla4a ne moga, no i nai-dobrite otnu6enia stigat do opredelena granica i... do tam. A, ina4e si zavisi ot 4oveka, dali 6te raboti dobre, dali 6te u4i i 6te se razviva. Ob6to vzeto mestnite ne sa mnogo naviti da 4etat i da se razvivat i zatova ne priemat mnogo na6ia has da u4im, da znaem i da mojem; da se "zavrem" na vsiakade. Samo 6efovete sa mnogo dovolni ot tova...Spored men vsi4ko si zavisi ot 4oveka.

Bravo Mecho, dobre kazano! I az mnogo ne si padam po indiycite, no kato ne mi haresva nyakoy prosto ne mu obrshtam vnimanie i tolkova, just ignore them i da ne vi puka. Inache i az mnogo se zabavlyavam, kogato nyakoy pochne da razpravya, kak v Great Britain ili ne znam kade si bilo po-got, shtoto tova si bila strana za anglichanite ili edi kakvi si, a Canada priemala vsyakakvi, bez da saznavat, che te sashto sa chast ot teya "vsyakakvi" azl ichno ne iskam da se vrshta diskrimiancionnata kanadska imigracionna politika ot predi 60-te godini na XX vek.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид