Български счетоводители в Монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: Български счетоводители в Монреал

Мнение от bgmontreal »

MechoPuh написа:
bgmontreal написа: Az izpolzwam nashi sanarodnici za wsichko koeto moga, zashtoto samo taka parite shte ostanat w BG komunitito i samo taka shte staneme po zamojno i uwajawano komuniti.
Ta i az si znam.
Mnogo verno. Obache ako moje i az da spodelia malko opit...
Predi Godini (2 ili 3 ne pomnia tochno) se doverih na nash chovek- BG-in za edna rabota, koiato vkluchvashe i podavane na malko lichna informatsia za mene. I taka. vsichko mina OK. Svarshihme rabotata i sled okolo polovin godina ide edin priatel pri mene i zapochva da mi razkazva moite istorii... :shock: Vikam az ti otkade znaesh tolkova neshta za mene...mi edi koi si mi gi razkaza. Mi taka. Za tova i az polzvam BG-i za vsichko koeto moga i gledam da ne si davam parite navan ot obshnostta, no kogato stane vapros za lichni danni...veche opitah. Merci. Na canadetsa pone ne mu puka koi sam.
Daniele, nishto lichno. Prosto spodeliam opit. Siguren sam che si good. Daje sam ubeden. Chestno kazano niamam chestta da te poznavam i opazil me bog da pravia asotsiatsii s onova govedo i tebe...ne. Obache apela mi e kam vsichki. Vnimavaite na koi balgarin kakvo kazvate. Inache moje da imate ujasno mnogo problemi (az gi imah i ne iskam da vi zanimavam s tova).
Inache zastavam 100% zad dumite na Dani tsitirani po-gore.Ako nie ne se uvajavame, kak da ochakvame tova ot drugite :roll:
Daaaa, az ne go poglednah ot tazi strana! Za men da si dam danni i to SIN i bankowa smetka (winagi polzwam direct depozit, che inache se mestish i cheka za refunda/GST/QST i dr. se gubi) na nepoznat kanadetc e nepriemliwo. Obache sega wijdam i twoia "point".
Tai kato az sam chlen na organizacii pri koito izobshto ne se tolerira "iztichane na info" i ni nai-malko ne iskam da si zagubia licensite samo za klukarski raboti - ne sam se zamislial, no towa e GOLIAM PROBLEM i ne e za podceniawane.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
MechoPuh

Re: Български счетоводители в Монреал

Мнение от MechoPuh »

bgmontreal написа:Tai kato az sam chlen na organizacii pri koito izobshto ne se tolerira "iztichane na info" i ni nai-malko ne iskam da si zagubia licensite samo za klukarski raboti - ne sam se zamislial, no towa e GOLIAM PROBLEM i ne e za podceniawane.
Radvam se che me razbra. Olekna mi. pritesniavah se da ne me razberesh pogreshno. Znam che za serioznite hora tova ne bi triabvalo da e problem. Preduprejdenieto beshe obshto za vsichki i sas palna sila vaji i za canadtsi, indiitsi, inuiti i t.n. :wink:
Заключено