Ходене до България
Ходене до България
Цел:Интересно ми е кога за пръв за път си позволява един емигрант да отиде до родната си страна.
Първата година. В общи линии пътувам всяка година, ама взе да ми омръзва това пътуване.
Уморително е да си ходиш за по 2 седмици, че и за по -малко. Надявам се след приемането ни в Европейската общност да почнат да дават по-лесно визи за посещение.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
VorGrigorov
-
Stoni
Общо взето не съм отделил внуци от баби и дядовци та да се чудя как да ги събирам.Ако ми стане кеф ще си ходя, ако на някой му е кеф до 18 спонсорирам кандидати по права линия
За мен някак си с всяка изминала година Кр. територия се отдалечава, повече и повече а тук се доближава още и още
Ако там не са родителите ми и тук се намерят 1-2 истински приятели, знака Хне и мърда 100%
За мен някак си с всяка изминала година Кр. територия се отдалечава, повече и повече а тук се доближава още и още
Ако там не са родителите ми и тук се намерят 1-2 истински приятели, знака Хне и мърда 100%
-
VorGrigorov
Е, ще има още доста време да поработим в концлагера Канада докато стигнем до собствена къща в Европа.canat написа:Tova e super idea!(osobeno ako imash kashta niakade iz Evropata...)
За щастие, къщи в Европейски села осигуряващи удобства на 10-12 човека могат да се наемат на изгодни цени. Като прибавим летните чартъри, които струват по-малко от билетче за рейс до същото място и микробус 9-тка под наем семейната почивка се превръща не само в приятна, но и в изгодна.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
-
VorGrigorov
Мерси canat, но аз нямам заслуги. Жената е по плановете. Аз мъкна багажа и карам бус-а!
Но да ти кажа, като видя светналото лице на майка ми на корабче по Темза (винаги е искала да пътува, но по комунистическо време селяните не се дореждаха до екскурзии) заобиколена от децата си и ...
Но да ти кажа, като видя светналото лице на майка ми на корабче по Темза (винаги е искала да пътува, но по комунистическо време селяните не се дореждаха до екскурзии) заобиколена от децата си и ...
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
-
Marginal39
Shapka svaliam na Stoni, che kazva istinata, haresva mi negovia "isperkal" stil, chrez koito vsashtnost kazva tova, koeto drugite ne smeiatStoni написа:Ако там не са родителите ми и тук се намерят 1-2 истински приятели, знака Хне и мърда 100%
:giavol: :smhair: :freak:
(Balgaria e iskliuchitelno krasiva strana, no krasota ima na mnogo mesta i za sazhalenie tia ne e dostatachna za dushevnia komfort i shtastie, kogato se namesiat i grugi faktori, koito ia zasenchvat ili se opitvat da ia "smachkat"
-
Stoni
Аз си казвам, само това което мисля и пет пари не давам, дали на някого му харесва или смята с развалено сметало

А по темата, смятам че е добре да се върнеш, за малко след 1-2 години та да можеш да си опресниш и изплакнеш някои виждания, така по лесно се измитат някои илюзии и по лесно се намира пътя нататък....

А по темата, смятам че е добре да се върнеш, за малко след 1-2 години та да можеш да си опресниш и изплакнеш някои виждания, така по лесно се измитат някои илюзии и по лесно се намира пътя нататък....
- Kan_Tangra