kabelna televizia ili satelit v montreal

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Wella

kabelna televizia ili satelit v montreal

Мнение от Wella »

Zdraveite!
Moje li niakoi da mi dade informacia otnosno izbora na kabelna televizia ili satelit?Koe e po-dobro kato cena i kachestvo?Interesuvam se,zachtoto nablijavat olimpiiskite igri i imam jelanie da gi gledam.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ми със сателита повече се изкушаваш да си поръчваш филми и други шоута примерно.И като ти дойде сметката подскачаш до тавана :shock: Иначе е готско. Можеш да караш с фалшива карта (тихо да не чуят другите от форума :wink: ),но поне веднъж седмично пращат силен обратен сигнал,картата пада и трябва пак да се набутваш да ти я заредят.
Аз съм с кабелна и струва $49,ако интернета ти е през кабелната сумата става към $90.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ако е само за спорта ок хващай кабела пък и е най-евтиния вариант. За основните канали спорт и филми до стотина на брой ще се оправиш само с кабел. За повечето екзотични канали извън северна америка за футбол и разните ми там други щуротии като канали за екстремни спортове, адулт филми и пей пер вю (плащаш и гледаш) става само на цифрови кабелни устройства и сателит. За сателита ти трябва ресийвър за всяко отделно телевизорче а на цифрака не му трябва, като цената в зависимост от пакетите програми е почти същата (на чистата не цифрова кабелна пакетите са най-евтини). Това с отделните ресийвъри е много гадно, с жена ми най-редовно се караме за хокея и когато и се случи да спечели бивам прогонен като мръсно коте на позорно малкия телевизор на който ако трябваше да плащам ресийвър по-добре да се гръмна. Така че ако не ти се слуша радио от Южна Франция, не ти се гледа италианското Каучо или някое по-пикантно филмче избора е НЕцифрова кабелна, а ако да - цифрова. Лично аз не слагам сателита като избор заради допълнителния ресийвър и проблемите с лошото време ( :) когато има сняг ти гледаш снеговалежа на живо), така че ако избереш нормална кабелна просто няма да ти е перо в бюджета.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Сателит, потърси по руските вестници как да гледаш всички програми фри...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено