Има ли срок ...?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
holy

Има ли срок ...?

Мнение от holy »

Искам да попитам дали някой знае има ли срок за продължаване на процедурата за Квебек след датата на завеждане на досие в Букурещ? Става въпрос и за това, колко време след получаване на формулярите за медицинските трябва да бъдат направени същите и изпратени обратно? :roll:

Благодаря на всички, които ще мии отговорят! :)
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Прди време, визирам август, септември миналата година, този срок беше 3 месеца. Не вярвам да има промяна, но знае ли човек.... :nenam:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
ClaireIv

Мнение от ClaireIv »

Zdrasti ,otnosno sroka za meditsinskite az kraia na noemvri pitah Vladi ot Mom i toi mi kaza,che po-printsip triabvalo da se napraviat do 3 mesetsa max ot datata na poluchavane.
Carpe Diem!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Re: Има ли срок ...?

Мнение от gez »

holy написа:Искам да попитам дали някой знае има ли срок за продължаване на процедурата за Квебек след датата на завеждане на досие в Букурещ? Става въпрос и за това, колко време след получаване на формулярите за медицинските трябва да бъдат направени същите и изпратени обратно? :roll:

Благодаря на всички, които ще мии отговорят! :)
ZDravei
S Bukuresht shega ne biva - dosieto vi tam triabva da se predviji po nai-barzia nachin (ne znam za srok), inache moje da se spre okonchatelno razglejdaneto na molbata vi!!!!!!!!!!
Sashtoto se otnasia i za medicinskite!!!!!!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Заключено