Ima li raboteshti v Shipping- sferata, agenti, brokeri...?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ciphas

Ima li raboteshti v Shipping- sferata, agenti, brokeri...?

Мнение от Ciphas »

Zdraveite

Tyrsia si kolegi iz Canada, koito da rabotiat kakvo da e v tazi sfera (Shipping). Stava vapros za rabota na brega (ne za plavane na korab) kato naprimer port agents, brokers, ship-managers, ship-operators, liner agents...

Kakvato i da e informaciata vse shte mi e polezna i shte sym blagodaren zashtoto niamam nikakva info ot nikade. Dosega ne sym sreshtnal nito edin kolega iz virtualnoto prostranstvo :cry:

O4akvam s netyrpenie
Аватар
Viara
Обратна връзка:

Мнение от Viara »

Zdrasti,
Kakuv e tochno vuprosut ti?
Ti li tursish rabota v Canada ili iskash da napravish biznes s kanadska kompania?
Pozdravi,
Viara
www.bulbiz.com
Ciphas

Мнение от Ciphas »

Zdravei Viara,

Ne, niama da pravia biznes, niamam resursi za tova :( .

Konkretno shte si tyrsia rabota v Kanada v tazi sfera kogato doida (dai Boje do liatoto). Sega vyv Varna rabotia v syshtata sfera, no sym ve4e kym kraia na proceturata za imigrirane v Kanada - sled niakolko dni shte xodim na medicinski.

Iskam da razbera lesno li, trudno li moje da se nameri rabota v toia branch, kakva, v koi gradove i provintsii, kakvo iskat i pro4ee. Estestveno interesno mi e i za zaplatite, no zasega tozi vapros edva li e aktualen za men :roll:

Blagodaria
Аватар
Viara
Обратна връзка:

Мнение от Viara »

Ne znaia kak stoi vuprosa s takuv vid rabota.

Ima niakolko frimi s podoben vid uslugi(shipping), koito reklamirat pri nas no te ne tursiat rabotnici.

Za sugalenie ne vinagi chovek moge da zapochne po specialnostta si ot samoto nachalo.
Razbira se znaniata ,umeniata kakto i opita pridobiti v Bulgaria suvsem ne sa za podceniavane.

Uspeh vuv kraia na procedurata vi i welcome to Canada.

Pozdravi,
Viara
www.bulbiz.com
Ciphas

Мнение от Ciphas »

Viara,
Blagodaria ti za vnimanieto vse pak.
Razbira se, vaob6te ne raz4itam v na4aloto oshte da nameria takava radost, no vse pak dokato poizmiem 4iniite na Canada, dokato ponosim tuxli i poxamaluvame tuk-tame, redno e da namerim neshto po-podobavashto.

Ako ne se obadiat nikakvi kolegi, zdrave da e :dance: . Shte mu mislim kato doidem :madgo: .
Заключено