Nai-evtinia bilet, koito moje da se nameri do Toronto!!!!!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
gez
Обратна връзка:

Nai-evtinia bilet, koito moje da se nameri do Toronto!!!!!!!

Мнение от gez »

Zdraveite
Puskam nova tema, kato prodaljenie na prednata mi za samoletnite bileti, za da dam po-goliama glasnost, zashtoto tova e nai-izgodnia variant, koito moje da se polzva, ako niamate dostatachno izlishni sredstva za bileti. I taka - tuk sam opisal kak mojete da polzvate studentski bileti s otstapki pri Malev naprimer:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2652
No eto kakvo moga da dopalnia, za da vi bada nai-polezen - dnes otidohme do edin ot ofisite na Usit Colours. Tam izdavat studentskite karti. Okaza se, che te polzvat specialni otstapki ot biletite na razlichnite kompanii. Zatova nie si napravihme nova rezervacia pri tiah pri slednite uslovia:
ednoposochen studenstki bilet do Toronto - 247 EURO + 27 EURO letishtni taksi = 274 EURO obshto. Smiana se pravi bez prispivane za 1.05h v Budapeshta. V 20.20h se kaca v Toronto, taka che ako shte vi posreshtat e dosta udobno kato chas. Tova sa cenite do kraq na mart ako ne se laja. Ako ste poveche hora, mojete da spestite dosta sredstva, nali!!! Imat poleti s otstapki i do Montreal, taka che - pobarzaite... :wink: :P :P :P
Kasmet
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Nai-evtinia bilet, koito moje da se nameri do Toronto!!!

Мнение от KolioBalkanski »

gez написа:Zdraveite
Puskam nova tema, kato prodaljenie na prednata mi za samoletnite bileti, za da dam po-goliama glasnost, zashtoto tova e nai-izgodnia variant, koito moje da se polzva, ako niamate dostatachno izlishni sredstva za bileti. I taka - tuk sam opisal kak mojete da polzvate studentski bileti s otstapki pri Malev naprimer:
No eto kakvo moga da dopalnia, za da vi bada nai-polezen - dnes otidohme do edin ot ofisite na Usit Colours. Tam izdavat studentskite karti. Okaza se, che te polzvat specialni otstapki ot biletite na razlichnite kompanii. Zatova nie si napravihme nova rezervacia pri tiah pri slednite uslovia:
ednoposochen studenstki bilet do Toronto - 247 EURO + 27 EURO letishtni taksi = 274 EURO obshto. Smiana se pravi bez prispivane za 1.05h v Budapeshta. V 20.20h se kaca v Toronto, taka che ako shte vi posreshtat e dosta udobno kato chas. Tova sa cenite do kraq na mart ako ne se laja. Ako ste poveche hora, mojete da spestite dosta sredstva, nali!!! Imat poleti s otstapki i do Montreal, taka che - pobarzaite... :wink: :P :P :P
Kasmet
Gez
BG rabota
znachi kak taka emigrantite sa i studenti ednovremenno?
shte ni izleze ime pak :)

ama tai kato tova e neizbejno, ia me otkrehni na niakoia delavera za bileto toronto-sofia
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

gez написа:Zdraveite
Kasmet
Gez
Tova mi zvuchi kato-"Az sam mnogo bogat.Rabotia po 12-14 chasa/dnevno v mnogo goliama svetovna kompania.Zavarshil sam prestijen universitet.Imam hubava kola i dobra jena.Bashta mi e sobstvenik na kompaniata" :lol:
Shto ne vzemesh da napishesh i drugo-"Ne sam chakal 2-3-5 godini za visa za Canada.Ne sam se pritesniaval za nishto dokato si chakah dokumentite za Canada.Imam 10,000 USD v banka.Mutra sam i vliazoh nelegalno prez USA".
Shvashtash li za kakvo govoria???
Ot izvestno vreme sam zabeliazal,che foruma se prevarna v neshto kato blato za nai-razlichni gluposti.Nai-nakraia shte vzeme da stane kato foruma v dir.bg.Pomiarshtina.
Bratle,vsichki,koito sme vav foruma imame poveche ili po-malko akal v glavata.I sledovatelno mnogo dobre znaem,che ima studenstki namalenia.I ne samo Malev,ami pochti vsichki kompanii za prevoz na patnici imat studenstki namalenia.Ne samo Usit colours,ne samo v BG,a navsiakade po sveta.
A da ti e minavalo prez akala,che moje na Lester B. Pearson da iskat da ti vidiat samoletnia bilet?I kato vidiat,che e stidentski kakvo stava?Neshto ne se vrazva,a?Hem imigrant,a pak student.Vprochem mnogouvajavania ot men Kolio Balkanski ti go e napisal.
Dano da niamash problemi s tova.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

bliasaka написа: Ne sam chakal 2-3-5 godini za visa za Canada.Ne sam se pritesniaval za nishto dokato si chakah dokumentite za Canada.Imam 10,000 USD v banka.Mutra sam i vliazoh nelegalno prez USA".
bliasachko,
kato ti chetoh pisanoto si spomnih che az doidoh prez US i imah 10 000 a sega si niamam nishto, ne samo tva mi i dalja parite za hubavata kola koiato si opisal po gore a i navsichko hubavata jena me ostavi a bashta mi i da ima kompania ne si govorime :)
ama znaesh li kakvo me e iad - spomniam si kato si govorih s teb oshte kato beshe v BG i se kazvashe bliasachko i sega me e iad na taia kanada che te e ozverila tolkova
napravo mi ide da ia hvana za garloto i da ia udusha i posle da i vzememe oila i darvata i vodata i diamantite i da si podkarame kam rodinata pak tam - kvoto sabia pokaje
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
todoto

Мнение от todoto »

Здрасти блясък,

Значи позволявам си да оспоря този твой текст (макар да не се познаваме надявам се не се обиждаш, че говоря на ти) :) :

"Neshto ne se vrazva,a?Hem imigrant,a pak student."

Връзва се връзва се , че даже е и правило , че проблема е и даже не у нас а у Канада, ей сега ще ти обясня защо :wink: :

1. Ами значи аз си имам "висше техническо" образование признато у нас а и не само , май отскоро и в ЕС. Обаче Канада казва , абе аз те таксувам като "вишист" (щото инче няма точки от 20 нагоре ) ама не си баш "вишист" та ще приравняваш в Канадски университет или профсъюз на инжинерите (ако че имам и американски сертификат и бачкам с американска техника :wink: ).

Демек в Канада аз влизам като кандидат-студент "by default".

2. Аз нали кандидаствам за имигрантска виза.

Тоест аз съм едновремемнно и имигрант и кандидат-студент :D .

К'ъв е извода тогава , ако мога да си взема кандидат-студентски/имигрантски билет за самолет :lol: .

Ама понеже в "Usit colors" такива не продават (купувал съм билети от там но за друг човек , не за мен ) , ше си купим студентско/имигрантски билет , сфащаш ли тънката ми логика, а ? :roll: , :D , :lol: , :beer: !
Заключено