Puskam nova tema, kato prodaljenie na prednata mi za samoletnite bileti, za da dam po-goliama glasnost, zashtoto tova e nai-izgodnia variant, koito moje da se polzva, ako niamate dostatachno izlishni sredstva za bileti. I taka - tuk sam opisal kak mojete da polzvate studentski bileti s otstapki pri Malev naprimer:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2652
No eto kakvo moga da dopalnia, za da vi bada nai-polezen - dnes otidohme do edin ot ofisite na Usit Colours. Tam izdavat studentskite karti. Okaza se, che te polzvat specialni otstapki ot biletite na razlichnite kompanii. Zatova nie si napravihme nova rezervacia pri tiah pri slednite uslovia:
ednoposochen studenstki bilet do Toronto - 247 EURO + 27 EURO letishtni taksi = 274 EURO obshto. Smiana se pravi bez prispivane za 1.05h v Budapeshta. V 20.20h se kaca v Toronto, taka che ako shte vi posreshtat e dosta udobno kato chas. Tova sa cenite do kraq na mart ako ne se laja. Ako ste poveche hora, mojete da spestite dosta sredstva, nali!!! Imat poleti s otstapki i do Montreal, taka che - pobarzaite...

Kasmet
Gez