Изтървак

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Изтървак

Мнение от shnorhela »

Ами дълго е за обяснение, но по принцип е човек най-често българин изтърван при раждането му и паднал на най-здравата си част т.е. главата. Най-здравата не защото е "най-силната", а защото е празна във случая със този индивид поради факта че липсата на мозък е запълнена с устойчива рентабилна материя дърво най-често (спори се дали дъб или бук). Та другото интересно при този индивид е че не може да си намери мястото най-често защото не знае какво иска. Лафове от вида "ти как си, защото аз съм така" или "на мен нали ми е готино, 'щото аз мисля че на вас не ви е много готино" са присъщи за този индивид. Така че драги канадци и кандидат такива ако видите въпросния индивид наречен "ИЗТЪРВАК", не му обръщайте никакво внимание съгласявайте се с него, а на коварния му въпрос "как си" или "на теб готино ли ти е" отговаряйте лаконично и скромно, защото щв си намерите един враг, който не пести време и усилие в своята кауза.
п.с. За да допълня Блестящия това е тъпа тема, но не съм първия така че не се шашкам.
Заключено