Iskah da si provera statusa online...kato gledam ot barkodovete no kogato napisah nujnata info data na rajdane,familiq i Durjava i nomera na barkoda razbirase i mi dava:État de la demande du cyberclient
Nous n'avons pas pu vous identifier à l'aide de l'information que vous avez fournie. Trois explications sont possibles:i mi pishe pri4inite....
ne znaq zashto stava taka MOLQ VI SE nqkoi koito e uspql da si proveri statusa da mi obqsni zashtoto ne znam kakvo stava s tezi medicinski no trqbva ve4e da idvat i se pritesnqvame.
Umolqvam mi pomognete mi!
Bragodarq Vi
Ne se pritesniavaite. Po-nazad vav foruma pishe, che status moze da se proveri sled napraveni medicinski. A i toi ne e ot znachenie, saforumnici pishat, che ne e promenen, a veche sa v CA.
She doidat medicinskite, i nashite se zbaviha malko, no doidoha.Izpratih doc kraia na uni-poluchih medicinski kraia na septemvri.Uspeh!
Vsi4ko e ok no 4etoh edna statiq ot v4era kudeto Div mai se kazva6e e proveril statusa i im e prashtal mail-i i t.n....i ne znam ako neshto ne e na red kakvo da im pisha i t.n... a na vas Vizite ve4e gotovi li sa vi?
Zani,
не се притеснявай, Може би си чела мойта тема. Но тук от кадето подавам има Канадско посолство. Така че не може да се говори са сравнение. А доста често на много хора никога не им излиза статуса по интернет. Важното е че имаш баркодовете.
Канадската административна машина е бавна, но сигурна. НЕ се притеснявай.
Незнам аз направих медицинските преди два месеца, но не мога да си проверя статуса. Излиза ми същото което ти пишеш. Най-интересното е че в началото, когато получих формулярите успях да влеза и да си го проверя и после вече не мога да вляза. Има опция за забраняване, но аз не съм я активирал - просто не ме разпознава. Аз не правя нищо по различно от това което правех, изпълнявам точно инструкциите но не ме допуска. Ако някой има подобен проблем да каже, но мисля че не е болка за умиране това.
Здравей Zani,
Пуснах ти и лично съобщение с повече разяснения.
Не се шашкай толкова. По-спокойно. Знам, че е изнервящо, но има още доста време до изтичане на официалния срок от 3 месеца. Ти изпрати документите в началото на декември нали....До към средата на март - търпение...Има и по-тежки случаи!
Така че, нямаш основание за тревоги. А он-лайн статуса, както те посъветваха и останалите форумци не винаги отразява реалната ситуация. Все пак приблизително -може да се активира малко преди да ти изпратят медицинските формуляри.
Probvaite samo s familiata s glavni bukvi, nomera na dossieto i data na rajdane. Ne 4e taia proverka vur6i niakakva rabota. Obiknoveno aktualizirat infoto, 4ak kogato ve4e ste razbrali, 4e 6te imate vizi
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
ПРОГРЕСОР написа:Незнам аз направих медицинските преди два месеца, но не мога да си проверя статуса. Излиза ми същото което ти пишеш. Най-интересното е че в началото, когато получих формулярите успях да влеза и да си го проверя и после вече не мога да вляза. Има опция за забраняване, но аз не съм я активирал - просто не ме разпознава. Аз не правя нищо по различно от това което правех, изпълнявам точно инструкциите но не ме допуска. Ако някой има подобен проблем да каже, но мисля че не е болка за умиране това.
След като веднъж си влизал, би трябвало да можеш да си виждаш статуса. Аз имах подобен проблем преди месец, но се оказа, че Интернет доставчика е наложил някакви забрани. Проверих на друг компютър и всичко беше ОК! Сега и от нас мога да си го проверявам. Опитай и ти не става ли от друго място. Възможно е да е технически проблем.