na4alno obrazovanie

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
mimolin

na4alno obrazovanie

Мнение от mimolin »

Izvinjavam se predvaritelno za latinicata, no imam edin spe6en vapros, 4e sam na intervju tazi sedmica.Na4alen u4itel sam i ne znam kakvop to4no da objasnaja na Madam, 4e tr. da napravja, za da zapo4na kato takava.Znam, 4e tr. da si priravnja diplomata i da stana 4len na ordena, no tova e mn. ob6to.
Ako njakoi znae ne6to po-konkretno, molja vi pi6ete.
Blagodaria predvaritelno.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Спокойно и аз съм начална учителка интервюто ни е утре(един ден сме преди вас:)))))))и ще ти кажа какво точно е искала да знае мадам за нашата професия.
nushana

Мнение от nushana »

Станахме вече три такива.Бройте и мене при любопитните по този въпрос!Успех!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Началните учители нямат Ордер. Процедурата минава през три етапа: приравняване /припознаване/ на учителската правоспособност в МРСИ и Министерството на образованието /по дипломи и трудов стаж/, изпити по френски език /за училищните комисии и към Министерството/ и натрупване на трудов стаж по заместване поне 450 часа, за да се добереш до постоянно учителско място. Във форума има много изписано по темата, използвайте търсачката и прочетете повече.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Заключено