Аз бях на прегледи на 01.09. Става вече две седмици и нещо, а в МОМ нямат инфо ....
Някой с ОК на медицински скоро?
Някой с ОК на медицински скоро?
Някой да е правил медцински наскоро (през последните две-три седмици) и да има ОК?
Аз бях на прегледи на 01.09. Става вече две седмици и нещо, а в МОМ нямат инфо ....
-
калпазанка
- Обратна връзка:
-
valiaveleva
- Обратна връзка:
Becks, споко човече.
Ние си правихме нашите медицински на 29.08 и в петък/15.09/ звънях до МОМ нямаха резултати, днес /18.09/ звъннах отново и ми казаха,че имаме ОК от 14.09.
Доколкото зная медицинските се пращат от МОМ всеки петък, а резултати се получават в МОМ всеки четвъртък.
Като гледам сега календара 01.09 е бил в петък и най-вероятно не са успели да ги пратят на 01.09 , което ако е така означава, че са ги пратили на 08.09 което от своя страна означава,че ОК ще дойде на 21.09 така ,че след празниците можеш да звънкаш.
Успех!
Ние си правихме нашите медицински на 29.08 и в петък/15.09/ звънях до МОМ нямаха резултати, днес /18.09/ звъннах отново и ми казаха,че имаме ОК от 14.09.
Доколкото зная медицинските се пращат от МОМ всеки петък, а резултати се получават в МОМ всеки четвъртък.
Като гледам сега календара 01.09 е бил в петък и най-вероятно не са успели да ги пратят на 01.09 , което ако е така означава, че са ги пратили на 08.09 което от своя страна означава,че ОК ще дойде на 21.09 така ,че след празниците можеш да звънкаш.
Успех!
- pencapopova
Не се притеснявайте. Аз вечерта преди прегледа пих две водки, сутринта две кафета и леко вдигнах кръвно. е, все още нямам ОК
И за мое голямо учудване не се оказах сифилистичен 
сега сериозно: взимат кръв само за хив и васерман, урина не знам за какво изследват, може би за захар. другото са стандартни въпроси, на които е препоръчително да отричате, докато не се стигне до бой
а, даже ми направиха обстоен очен преглед и ми изписаха слаб диоптър
доста е изписано из форума за медицински, вижте архива
сега сериозно: взимат кръв само за хив и васерман, урина не знам за какво изследват, може би за захар. другото са стандартни въпроси, на които е препоръчително да отричате, докато не се стигне до бой
а, даже ми направиха обстоен очен преглед и ми изписаха слаб диоптър
доста е изписано из форума за медицински, вижте архива
- pencapopova
Здравейте,
средно срока за медицинските е 1 месец, така че още малко ще трябва да почакате. Най-важното е всичко да е наред, искрено ви го желая. Доколкото си спомням, след като ги направите, изпращат първо резултатите в Букурещ, после отват във Виена и връщат потвърждение в Букурещ, ако не се лъжа такава беше процедурата. И чак тогава идва най-хубавият и дългоочакван момент за всички - паспортите.
Поздрави.
средно срока за медицинските е 1 месец, така че още малко ще трябва да почакате. Най-важното е всичко да е наред, искрено ви го желая. Доколкото си спомням, след като ги направите, изпращат първо резултатите в Букурещ, после отват във Виена и връщат потвърждение в Букурещ, ако не се лъжа такава беше процедурата. И чак тогава идва най-хубавият и дългоочакван момент за всички - паспортите.
Поздрави.
Това със кръвното е често срещан проблем със завишени стойности. Не зная дали е от странният им апарат (ние правихме медицинските във Вита), но на съпругът ми тогава отчете стойности 160-240, което беше адски странно, защото той беше напълно спокоен, а аз не. Аз, където съм принципно с ниско кръвно, ми показа съответно идеални норми. Доста се стреснахме от неговите резултати, но по това време, няколко дни по-късно му направиха задължителни прегледи, съответно кръвното му беше в идеални норми и съпругът ми питал доктора нормално ли е да покаже такива стойности във Вита. Доктора му казал, че ако беше вярно при тези стойности щеше да е в болница, а не на работа.pencapopova написа:nie ve4e minaxme medicinskite vsi4ko be6e dobre i nakraia pri merene na kravno i dvamata biaxme zavi6ili stoinostite.Znae li niakoi tova problem li e ili e normalno pri tazi situacia
Наистина нямаше проблем с кръвното му при резултатите, но го накараха да направи втора снимка и пак трябваше да чакаме.
- pencapopova
Някой с ОК на медицинските
Nie bqhme na medizinski na 15.09. v "Greenberg", no imahme problem sas kravnata zahar na conjoint de fait.Na6ite sa o6te v Sofia, no za va6eto medizinsko-sigurno sled o6te sedmiza 6te imate novini :lol:Uspeh i tarpenie!!!