Данъчна декларация

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ПРОГРЕСОР

Данъчна декларация

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Сутринта бях в данъчното да си пусна патентната декларация. Беше някакъв АД. Изнервени и измръзнали хора се редяха основно за детски които възлизат на ...18 !!! лева на месец. Който е гледал дете сигурно знае за какво и колко стигат тези пари. Изискват се десетки документи (това сигурно е в реда на нещата), хората ги връщат по няколко пъти да преминават през ада на чакането. Блъсканицата беше невероятна. Тук таме някой тарикат, правейки се на луд си влизаше без да чака, а хората се споглеждаха тъжно, смрънкваха по някоя друга дума и продължаваха да висят един върху друг. Изнервени лелки - служителки сновяха и се караха на хората по коридорите, а като влязох в стаята се чувствах като престъпник или натрапник, въпреки че, мойта едничка цел е бе да си дам парите на държавата за това че се грижи токова добре за мен (добре че не попитах служителките нищо, защото един възрастен господин до мен, направи тази грешка).
Просто една мила родна картинка. Е, преживяхме и това подаване на данъчна декларация...
joro

Re: Данъчна декларация

Мнение от joro »

ПРОГРЕСОР написа:Сутринта бях в данъчното да си пусна патентната декларация. Беше някакъв АД. Изнервени и измръзнали хора се редяха основно за детски които възлизат на ...18 !!! лева на месец. Който е гледал дете сигурно знае за какво и колко стигат тези пари. Изискват се десетки документи (това сигурно е в реда на нещата), хората ги връщат по няколко пъти да преминават през ада на чакането. Блъсканицата беше невероятна. Тук таме някой тарикат, правейки се на луд си влизаше без да чака, а хората се споглеждаха тъжно, смрънкваха по някоя друга дума и продължаваха да висят един върху друг. Изнервени лелки - служителки сновяха и се караха на хората по коридорите, а като влязох в стаята се чувствах като престъпник или натрапник, въпреки че, мойта едничка цел е бе да си дам парите на държавата за това че се грижи токова добре за мен (добре че не попитах служителките нищо, защото един възрастен господин до мен, направи тази грешка).
Просто една мила родна картинка. Е, преживяхме и това подаване на данъчна декларация...
Прекарал си се, данъчна декларация можеш да подадеш и чрез интернет, нищо де, здраве да е, за догодина ще знаеш :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
ПРОГРЕСОР

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Жоре, аз това го знам,(по-точно оня ден чух по ТВ че вече можело) но мисълта ми беше основно за хората който се редят за 18 лева на месец и едва ли имат Инттернет. Една служителка мрънкаше че били 1500 души само до вчера, демек че хората са виновни с нещо може би.
Между другото случайно да си служил в Гоце Делчев преди десетина години?
ПРОГРЕСОР

Мнение от ПРОГРЕСОР »

А за догодина мисля в друга държава да подавам данъчна декларация : :wink:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

ПРОГРЕСОР написа:...Една служителка мрънкаше че били 1500 души само до вчера, демек че хората са виновни с нещо може би.
.
Познато ми е това им държание. Мислят че света им е длъжен и ако човек си позволи да ги попита нещо или не дай си боже да изрази забележка тогава бива нападан и обиждан жестоко от истерични лелки, които иначе по цял ден пият кафета и клюкарят. :madgo:
joro

Мнение от joro »

yaiuat написа:
ПРОГРЕСОР написа:...Една служителка мрънкаше че били 1500 души само до вчера, демек че хората са виновни с нещо може би.
.
Познато ми е това им държание. Мислят че света им е длъжен и ако човек си позволи да ги попита нещо или не дай си боже да изрази забележка тогава бива нападан и обиждан жестоко от истерични лелки, които иначе по цял ден пият кафета и клюкарят. :madgo:
Така е, за съжаление, моето мнение е, че ако България беше като Канада сигурно около 30-40% от хората щяха да живеят по-зле. И точно тези хора са най-недоволни- дето по цял ден висят някъде и не вършат дори елементарната работа, за която им плащат. Ако са някъде в друга държава да са ги изхвърлили отдавна и да са ги пратили цял живот на социал.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

joro написа:
yaiuat написа:
ПРОГРЕСОР написа:...Една служителка мрънкаше ...би.
.
Познато ...кафета и клюкарят. :madgo:
......цял живот на социал.
Хе-хе, то тия ги има навсякъде бе Joro. Питай "HisShadow", ко не вярваш :)
Просто на тия лелки(каки) за да млъкнат зад гишетата и да те обслужат нормално или им запушваш устите с пари или с нещо друго.. :wink:
joro

Мнение от joro »

yaiuat написа:
joro написа:
yaiuat написа:
ПРОГРЕСОР написа:...Една служителка мрънкаше ...би.
.
Познато ...кафета и клюкарят. :madgo:
......цял живот на социал.
Хе-хе, то тия ги има навсякъде бе Joro. Питай "HisShadow", ко не вярваш :)
Просто на тия лелки(каки) за да млъкнат зад гишетата и да те обслужат нормално или им запушваш устите с пари или с нещо друго.. :wink:
Аз гледам да не ми се налага да се разправям с такива- пък и днешните условия вече го позволяват, плащам си телефона и тока чрез банкомат, не съм подавал данъчна декларация, но ако се наложи- чрез интернет, добре, че в интернет не са измислили още някоя лелка- тамагочи, да излиза от време на време на екрана и да врънка :D :D :D
ZouZou

Мнение от ZouZou »

yaiuat написа: ...Просто на тия лелки(каки) за да млъкнат зад гишетата и да те обслужат нормално или им запушваш устите с пари или с нещо друго.. :wink:
Хе-хе-хе.
Няма запушване...Да ви развеселя ли с един истински случай...?
Отивам при общинска служителка, която до един месец трябва да разгледа проект и да даде становище за одобряване...Разбира се отивам седица преди този срок, за да може ако има забележки да се отстранят. Та госожата изобщо не поглежда за какво става въпрос, само сърдито казва :елате след като изтече срока.
След известно време, отивам при същата служителка за друг проект. Разбира се помня предния случай и отивам малко след като е изтекъл месеца...Хи-хи-хи...отговор: Ще дойдете друг път, защото проекта не е разглеждан, а не е разглеждан, защото никой не се е интересувал от него цял месец...
Ха сега познайте, кога трябва да я ОБЕЗПОКОИТЕ...
Заключено