пусто любопитство :)))
E много обичам ей такива като ссттоо да ми се правят на отворени.Кога дойдоха в Канада кога забравиха от къде дойдоха по-големи канадци от канадците се пишат.А къде останаха Ботев и Левски,Кольо Фичето и Иван Славков-Батето?Вие българи ли сте бе?Вие сте едни плазмодии.Ето това сте
И наистина ще си сменя името на Смит щото ме е срам от вас 
-
Plamen
Знаех си аз...самозабравили, се никому ненужни, избиващи комплекси провинциалисти...
как да ви набия в малките главички, че на световното по футбол в хамерика беха предимно от червената лавина...кво ли сам седнал да ви обяснявам...
Лиске, ти ме обиди жестоко. Вече няма да отговарям на гнусните ти инсинуации и опити да ме злепоставиш пред хората...а смъртните обиди които ми нанесе се измиват само с тенджера шкембе-чорба...нищо друго неможе да ме умилостиви...
как да ви набия в малките главички, че на световното по футбол в хамерика беха предимно от червената лавина...кво ли сам седнал да ви обяснявам...
Лиске, ти ме обиди жестоко. Вече няма да отговарям на гнусните ти инсинуации и опити да ме злепоставиш пред хората...а смъртните обиди които ми нанесе се измиват само с тенджера шкембе-чорба...нищо друго неможе да ме умилостиви...
-
Botzo
Аз пък няма да го сменям. Оказа се че там имало песен кояро се казвала Боцо. В цикъла песни от 60-те години (кебекарски свързани с тяхната "Тиха революция"). Албума с дисковете се казва "Je me souviens" и има две песни за Боцо. Едната е на Феликс Льоклерк.Кума Лиса написа: ... И наистина ще си сменя името на Смит ...
Информацията беше любезно предоставена от Ombudsman.
Така че аз си оставам БОЦО ..... разбра ли ЛИСКЕ
Ей, тъкмо си помислих, че ще се разберем с теб за истината във футбола, и ти се уля... Какво като съм от провинцията, бе? Не разбирам от футбол, а? А кой се биеше в станционната градинка с тъпите беройци? Аз! Кой винаги пише открито в защита на Ицето, а? Аз! А ти се свираш в мечи дупки и се правиш на велик модератор, тоя ще трия,оня ще трия... А твоите гупости кой да трие? Провинциалисти ще ни викаPlamen написа:Знаех си аз...самозабравили, се никому ненужни, избиващи комплекси провинциалисти...![]()
Ссттоо, влез си в задълженията! Не позволявай да се сипят лични обиди във Форума!
Или повече няма да пиша
Мечо Пух, много си олабил достъпа до групата. Напускал си сульо и пульо. Я поразчисти малко, не виждаш ли, че и грозни се промъкват. Тъпи как да е, ама грозни?!
Пламене,Пламене...пак си приел нещата лично - както всеки тесногръд човек.Не мога да разбера какви сте такива тънкообидни хора,бе?Па много сте нееежни и крехки,как оцелявате в Канадата не знам... Нищо де,едно шкембенце чорбичка ще опрай
Каня те на шкембе най-официално,но това не значи,че ще заровим томахавките
Каня те на шкембе най-официално,но това не значи,че ще заровим томахавките
Не те знам за какво говориш,мразим кебекаритеBotzo написа:Аз пък няма да го сменям. Оказа се че там имало песен кояро се казвала Боцо. В цикъла песни от 60-те години (кебекарски свързани с тяхната "Тиха революция"). Албума с дисковете се казва "Je me souviens" и има две песни за Боцо. Едната е на Феликс Льоклерк.Кума Лиса написа: ... И наистина ще си сменя името на Смит ...
Информацията беше любезно предоставена от Ombudsman.
Така че аз си оставам БОЦО ..... разбра ли ЛИСКЕ![]()
Само Батето - най-големия Българин , но само когато е на 10 квалитетни уискита !:))))))))))Друг път ще ви потърся негови бисерчета !Кума Лиса написа:А къде останаха Ботев и Левски,Кольо Фичето и Иван Славков-Батето?Вие българи ли сте бе?Вие сте едни плазмодии.Ето това стеИ наистина ще си сменя името на Смит щото ме е срам от вас