удостоверение или референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nushana

удостоверение или референция

Мнение от nushana »

Има ли значение доказването на финансовата обезпеченост пред интервюиращия дали ще стане с банкова референция или с удостоверение от банката?При първите документи до Виена пратихме удостоверение и нямахме проблем.
kalia

Мнение от kalia »

Също едно питане: ОТ КОЯ ДАТА ТРЯБВА ДА Е ИЗДАДЕНА БАНКОВАТА РЕФЕРЕНЦИЯ, ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО? :roll:
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

Ами аз доколкото знам, банките издават УДОСТОВЕРЕНИЯ само.
А за kalia - мисля , че беше максимум 1 месец от датата на интервюто, да не е по- стара. Нашата дата беше 2 седмици преди интервюто.
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
George

Мнение от George »

Àìè ùîì ïúðâèÿ ïúò ñ óäîñòîâåðåíèå îò áàíêàòà íå å èìàëî ïðîáëåì òî çíà÷è è çàíàïðåä íÿìà äà èìàòå ïðîáëåìè.Ïðè íàñ áåøå ñ áàíêîâà ðåôåðåíöèÿ âèíàãè è ñúùî íÿìàøå ïðîáëåìè, èíà÷å ñè èçêàðâàõìå áàíêîâèòå ðåôåðåíöèè êîëêîòî ñå ìîæå ïî áëèçî äî äåíÿ çà èçïðàùàíåòî èì èëè çà òÿõíîòî ïðåäñòàâÿíå.Âñå ïàê òðÿáâà äà èìà íÿêàêâà àêòóàëíîñò.
kalia

Мнение от kalia »

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА КАЛПАЗАНКАТА.успех и се надявам да се видим пак :D :D
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Ясно е какво се крие зад тези въпроси за сроковете, ето защо ще поставя въпроса по друг начин. Когато и на когото му се наложи да представя документ от банката с доста стара дата да помисли само за едно. И то е - как да обясни убедително, че за нещо което се прави ежедневно от банките в срок от няколко часа до ден, два или три, то той (конкретния кандидат) го е направил преди повече от месец или два, или три, или....и т.н. Естествен е извода в такъв случай, че може би парите ги няма вече там. Но може пък да е бил в чужбина, или в болница, или...и т.н.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Относно името на документа - няма значение дали ще е "референция", "удостоверение", сертификат", "извлечение" или каквото още се сетите. Важното е да съдържа необходимата информация - да показва колко пари имате в тази банка към момента на издаването и да има съответните подписи и печат.
За преосигуровка някои кандидати задължително изискват подписите върху документа да са на управителя и гл. счетоводител на централния клон на дадената банка, което е излишно. Затова и така издадения документ се бави до 3 дни и струва по-скъпо. Между другото поради по-високата тарифа самите банкови служители представят нещата така, че клиента да поиска точно този вид документ - издаден от централния клон. Всъщност са достатъчни подписите на управителя и счетоводителя на местния клон. Аз само такива предоставям от 2003 г. досега и никой и никога не ми е направил проблем.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
nushana

Мнение от nushana »

Благодаря.И аз мислех така,реших да питам за всеки случай
Заключено