Имало ли е интервю с голяма помощ от преводача? :)
-
nikola76
- Обратна връзка:
Имало ли е интервю с голяма помощ от преводача? :)
Тъй като много се притесняваме 4е нивото ни по Френски е много ниско се чудим имало ли е интервюта, които са преминали, дето се вика почти на Български
. Ние сме писали 5/4 нива на Френски но се притеснявам дали ще покрием и тях
:idea:
- Nilvap
- Обратна връзка:
Ние минахме с 4/4 и водещия и придружаващия. Доколкото разбрахме покрихме това обявено ниво. Разбира се използвахме преводачката за доста неща. Между другото той самия мосю Норман Ламе приканваше преводачката да преведе по-важните неща - особенно заключителната реч. А иначе с въпросите се справихме долу - горе. Само веднъж се наложи преводачката да преведе нещо което не бях разбрал от въпроса. Самото интервю беше доста кратко по отношение на говорене на Френски. А иначе Френския който използвах самия аз беше ужасен и го усещах още докато говорех, но това беше донякъде нормално от притеснението.
Поздрави,
Павлин
Поздрави,
Павлин
Вижте как стояха нещата с нашата кандидатура...Аз водещ кандидат с ниво на владеене на френски 2/2 и съпругът ми (придружаващ кандидат) с нива 1/1. Подадохме първите док. през април 2005, а бяхме на интервю през ноември при Лусил Орне. Преводачката се намеси 2-3 пъти при изясняването на трудовия ми стаж и никъде другаде. Мадам ни похвали, че показваме владеене на езика над посочените нива...и това беше :))....Никой по време на процедурата не ни поиска док. за завършено ниво френски, както това стана "модно" по-късно. Аз имам изкарани 2 нива френски и след това продължихме с моя супруг да се обучаваме при частен учител. Не зная как е звучал на мадам моят френски, но....справихме се :))))
Още веднъж сърдечно благодарим на Донка Желязкова (Ст. Загора), която ни помогна да "проговорим" френския. Донка, страхотна си!
Още веднъж сърдечно благодарим на Донка Желязкова (Ст. Загора), която ни помогна да "проговорим" френския. Донка, страхотна си!