Попълване на документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Станимир Дръндев

Попълване на документи

Мнение от Станимир Дръндев »

Ако съм разведен къде се пише това в първоначалните документи?
Rigor
vanio

Мнение от vanio »

wyw formuliara za DCS
vanio
Станимир Дръндев

Къде по- точно
Rigor
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

В точка 2 от DCS (état sivil actuel) - вариантите са неженен, женен, живеещ на съпружески начала, живеещ отделно от съпругата, разведен, анулиран брак (не знам какво е това), вдовец. Следва въпрос дали си бил женен повече от един път.
Станимир Дръндев

Никъде не видях дали се отбелязват деца, от брака, които няма да идват с мен. Има ли такава точка в DCS.
Rigor
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

В точка 4 пише, че трябва да се опишат всички членове на семейството, независимо дали ще придружават кандидата, или не. В точка 5 - адрес на съпругата / приятелката / детето, което е на твоя издръжка, ако адресът е различен от твоя.
Станимир Дръндев

А изискванията за снимката ?
Rigor
Станимир Дръндев

Само плащам издръжка за детето но не живее при мен. Трябва ли да го впиша в точка 4, а в точка 5? Т.е. присъдено е на майката.
Rigor
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Станимир Дръндев написа:А изискванията за снимката ?
Photos
Joignez ici une photo format passeport de vous-même et des membres de votre famille qui vous accompagnent (votre époux ou conjoint de fait, vos enfants à
charge et les enfants à charge de votre époux ou conjoint de fait et les enfants à charge issus de ces enfants).

Това е, трябват обикновени паспортни снимки. После, за документите в Букурещ има малко по-специални изисквания за снимките.
И спокойно, приятел! Само чети внимателно инструкциите, другото е лесна работа! :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Станимир Дръндев написа:Само плащам издръжка за детето но не живее при мен. Трябва ли да го впиша в точка 4, а в точка 5? Т.е. присъдено е на майката.
4. Membres de la famille qui vous accompagneront ou non. Le requérant principal doit déclarer obligatoirement tous les membres de sa famille.
(pour la définition de membres de la famille, d'époux, de conjoint de fait et d'enfant à charge, voir les instructions sur la page détachable)
Nom de famille
à la naissance Prénom Lien de parenté Date de naissance Ville et pays de
naissance
Vous
accompagneront
Oui Non

Ето това е текста на т. 4.
Ти попълваш с данните всички колонки, а в последната, където трябва да посочиш дали детето ще те придружава, ти слагаш отметка в полето "Non"
.
Невъзможното е предизвикателство!
Заключено