Самолетни билети от Бг

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kuma Lisa

Самолетни билети от Бг

Мнение от Kuma Lisa »

За всички,които искат да си спестят по някоя стотачка от самолетните билети,пускам адресите и телефоните на 2 фирми в София,които ми правят билетите до Канада и обратно.

"Лакмос ЛТД"
София,бул. 'В.Левски' 68
тел. +359 2 986-8820 или 986-8822
Силвия се казва момичето,имейла й е reservation@ferries-bg.com

"ДЕА Травел"
София.ул 'Герлово' 4
тел. +359 2 946-3461 или 946-3462
Даниела Колева,имейл danykol@hotmail.com

Няма проблем да им пишете и да питате каквото ви интересува.Работят и с кредитни карти,но на мен ми искат ауторизация когато плащам в Бг с карта и след това пускат парите от банката в Канада.
По принцип е по-добре да се взима отворен билет в двете посоки,защото е по-евтино,а датата на полета може да смени.На мен лично ми отказват в Канада да сменят дадата и ми създават големи проблеми :evil: ,но пиша на момичето,което ми е правило билета и тя ми праща новата дата и номерата на полетите по мейла.Това е електронен билет и на самото летище издават самия билет след като се идентифицира пътника.Летяла съм така 3 пъти и не съм имала проблеми. :wink: Последния път спестих $400 за два билета :D :D :D

Забравих само да кажа,че последния път Дани не можа да ми буква вътрешен полет с Air Canada,когато резервирах целия полет до крайната дестинаци, го имаше и като отидох да го платя-полета го нямаше в компютъра :shock: А от Канада си взех билет за същия полет.В Бг струваше $88 Канадски,а на летището във Ванкувър платих $170 :evil:
RA
Обратна връзка:

mersi!!

Мнение от RA »

Mnogo ti blagodarim, Liske, :idea: za koordinatite.
Shte probvame vseki po-izgoden variant,
zashtoto mnogo sme go zakyrshili s finansite :oops:
Koga shte pytuvash zanasam? Ako imash pyt kym Plovdiv - welcome-
it'll be a pleasure to meet you! :)
R&A
think positive
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

A ima li na4in az da sam tuk, a da si kupia bilet ot BG, destinacia Mtl-Sofia-Mtl?
Mislq, 4e znam otgowora, no wse pak... Tuk ima mnogo umni glawici i kumici-lisici... :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Bravo.Mnogo polezna informacia.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

anito написа:A ima li na4in az da sam tuk, a da si kupia bilet ot BG, destinacia Mtl-Sofia-Mtl?
Mislq, 4e znam otgowora, no wse pak... Tuk ima mnogo umni glawici i kumici-lisici... :wink:
Ами до колкото знам всяка една агенция по света може да буква международни билети от всякъде,това е целта на електронните тикети.
Аз лично не съм взимала билет Канада-България-Канада,но сигурно може.Питай в мейл,ако искаш,ще ти отговорят-нали целта е да си имат редовни клиенти,а такива като нас са златна мина :)
Аватар
penka
Обратна връзка:

po temata

Мнение от penka »

az iamm sastite nabludeniq...
biletite kupeni ot BG sa mnogo po ewtini.
Az sasto mnogo chesto patuwam, no za biletite na wrastane izpolzwam moqta agentka, koqto rezerwira i plasta poleta ot moe ime, a az i plastam na neq.
nai drastichniqt primer beshe ot copenhagen ot BG bioleta beshe - 270 USD
a ot Copenhagen , za systata companiq, chas i t n - 780 EU!!!!

Ne e za wqrwane, nali?
no e istina.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Аз ползвах услугите на "Миа Травел". Много съм доволна от тях.

Тел. е (02) 953 11 05. Намират се на ул. Цар Борис 10. Много близо до Медицинска Акадения.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

az imam takuv vupros-vse pak niakoi kopuval li si e bilet ot bulgaria ama da e montreal-sofia-montreal.shtoto edna priatelko beshe zvuniala ot montreal v bulgaria za da si kupi taka bilet i te otkazaxa ,kazaxa che mogeli da prodadut bilet posoka sofia-monteal- sofia ,ama neznam zashto.az logika ne vigdam
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Merci, Kumi4ke-Lisi4ke! :lol: "Kato mu doide wremeto", 6te probwam.

Ira, to4no towa si mislia i az, 4e moje da stane (koeto opiswa6). E, ako si imame poznat/a agent/ka, moge i da stawa... znaem kak stawat tia raboti :wink:
Заключено