Някой ще пътували на 21.07 с бритиш
Някой ще пътували на 21.07 с бритиш
Ако някой пътува да драсне едно редче за да се видим на летището и да пътуваме заедно!!!!!
Айде със здраве!!!

edin savet
Predpolagam za Montreal shte patuvate, ne iskam da vi plasha,no i nie patuvaxme s british-a i da se xvane vrazkata na London e nevazmojno, a i ot Sofiq samoleta zakasnq, ta nashiqt savet e da se podgotvite za prespivane t.e. povechko neshta v rachniq bagaj.
- avve
- Обратна връзка:
е, сега - какво значи това? как така не може да се хване връзката???? много се извинявам, но би ли описала защо за два часа не сте успели да хванете връзката? нали говорим за посока отиване, защото към БГ се преспива на Гетуик, ккато ми каза агентката! В момента Бритиш дават най-изгодните билети + по 2*32 кг на багаж!
Savoir c'est pouvoir!
- Independent
В никакъв случай не се хващай с чехите! Особено ако ще си с куфари и покъщнина - вероятността да ви разтакават по летищата, полетите да закъсняват и да си изпуснете връзката е мноооого голяма. Според мен Бритиш са най-добрия вариант - ако вземете ранния полет София-Лондон, даже ще можете да разгледате града. Разликата в обслужването е от земята до небето...
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
poqsnqvam za avve, samoleta ot Sofiq zakasnq 2 chasa i makar da ni chakashe slujitel na letishteto i ni zavede napravo na gejta otkazaxa da ni kachat za Montreal,predolagam zashtoto veche zakasnenieto beshe golqmo.No mislq che i normalno da prestigne za chas i polovina nemoje da se stigne ot 1-vi do 4-ti terminal.
-
калпазанка
- Обратна връзка:
- avve
- Обратна връзка:
най-евтини към 30 септември са цените на Бритиш
- 495 - 503 EURO/възрастен и 363 - 373 EURO/ дете до 12 год., а двупосочния е 780/възрастен и 590-600 EURO/дете! Но навръщане е с преспиване в транзитен хотел на летището!
Луфтханза - 531 EUR/възр., еднопосочен, - 1247 EUR/възр.,двупосоч.
399EUR/дете, еднопосочен, - 926 EUR/дете.,двупосочен!
Чешки .- 558- 559 EUR/възр., еднопосочен!
Както виждате чехите са скъпички! Двупосочние билет съм питала за 1 година валидност, защото това има значение! И само Бритиш запазват правото на 2 * 35 кг до Октомври месец!
Приятен полет - в мечтите или наяве!
- 495 - 503 EURO/възрастен и 363 - 373 EURO/ дете до 12 год., а двупосочния е 780/възрастен и 590-600 EURO/дете! Но навръщане е с преспиване в транзитен хотел на летището!
Луфтханза - 531 EUR/възр., еднопосочен, - 1247 EUR/възр.,двупосоч.
399EUR/дете, еднопосочен, - 926 EUR/дете.,двупосочен!
Чешки .- 558- 559 EUR/възр., еднопосочен!
Както виждате чехите са скъпички! Двупосочние билет съм питала за 1 година валидност, защото това има значение! И само Бритиш запазват правото на 2 * 35 кг до Октомври месец!
Приятен полет - в мечтите или наяве!
Savoir c'est pouvoir!