Лично за мен новата звезда на Toyota - FJ Cruiser е нещо наистина уникално и поставя нови стандарти при универсалните високопроходими машини. Невероятни off-road възможности и в същото време всичко необходимо и достатъчен комфорт в ежедневието. Тази машина за мен е истински железен самурай, който хвърля сериозно предизвикателство към останалите мераклии производители на подобни возила. :haplio:Jeeves написа:Ок, AlexAA и MrGeek, убедихте ме. Нямам личен опит от тези джипки Освен 4runner-a на Тойота тогава, кой джип според вас е добър и за оффроуд и за магистралата?
Каква кола карате?
- MrGeek
- Путлер Капут
- Bily T
най-хубавата кола не е новата а служебната в идеалният случаи нова и служебна. щото скъпата кола е най-лошата възможна инвестиция за 1 година губиш над 20% от парите които си вложил в нея.
аз сега карам това:
но искам да си купя това но няма под 150к добри:
а като стана дума за мерцедес ето това е най-добрият модел който се произвежда в момента:
аз сега карам това:
но искам да си купя това но няма под 150к добри:
а като стана дума за мерцедес ето това е най-добрият модел който се произвежда в момента:
NO PAIN NO GAIN
Az nishto ne razbiram ot koli...ama mi se otvori vazmojnost da se vozia na vaprosnata Toiota Kruzar tez dni...ta ot gledna tochka na patnik na zadnata sedalka...Ami ne mi haresva i tui to! Virno - mnogo meko vozi i e neveroiatno tiha, ama s tia malki zadni vrati...i niama nikakvo miasto...i otvarte se useshta kato kovcheg...totalna klaustrofobia...Ako imah pari shtiah da si kupia Leksus...
Mejduvremenno - ostavam si tvard privarjenik na 4Runner-ite! (i to tia predi 2003, novite ni gi aresvam na dizain, shto im triabvashe da gi obnoviavat???)
Mejduvremenno - ostavam si tvard privarjenik na 4Runner-ite! (i to tia predi 2003, novite ni gi aresvam na dizain, shto im triabvashe da gi obnoviavat???)
Tova za slyjebnite koli e selska tapotia ,kogato ne si e kypish kade ti e kefa da i se radvash ??:)
50% ot ydovolstvieto e che kolata e tvoia i i se radvash i se naslajdavash bez znachenie kakva marka e !!:)
Iavno tyka povecheto ot foruma ne sa imali ydovolstvieto da si kypiat new car !!!pojelavam im go da ysetiat trapkata osobenno pri parvoto miene !!!:)))
50% ot ydovolstvieto e che kolata e tvoia i i se radvash i se naslajdavash bez znachenie kakva marka e !!:)
Iavno tyka povecheto ot foruma ne sa imali ydovolstvieto da si kypiat new car !!!pojelavam im go da ysetiat trapkata osobenno pri parvoto miene !!!:)))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- Ivet
- Обратна връзка:
Мъжа ми перка и по магистралите и на офроуд с това, не съм го чувала да се оплаква. Само като завали малко влажничко става.Jeeves написа:Ок, AlexAA и MrGeek, убедихте ме. Нямам личен опит от тези джипки Освен 4runner-a на Тойота тогава, кой джип според вас е добър и за оффроуд и за магистралата?
Let it go...
- Ivet
- Обратна връзка:
Toyota LC, естествено. Между другото, Вранглер в Канада няма, тоест има, но е с име TJ. Марката Вранглер за Канада е собственост на Дженерал мотърс-Канада, които преди време са произвеждали пикапче с такава марка. Доколкото знам, са се споразумяли с Джийп и от 2007 год. ще го пуснат и на Канадския пазар с такова име.
Let it go...
Не се карайте момчета моля!
Като по-голям от вас и единствен притежател от пишештите до тук на Мерцедес мога смело и безотговорно да ви заявя,че стара риба,стара жена и стар Мерцедес няма!
Пък вие си чешете колкото си искате езиците за някви измислени автомобилчета дето са като табуретки с колела.Че и волани са им сложили!
Док..............
Като по-голям от вас и единствен притежател от пишештите до тук на Мерцедес мога смело и безотговорно да ви заявя,че стара риба,стара жена и стар Мерцедес няма!
Пък вие си чешете колкото си искате езиците за някви измислени автомобилчета дето са като табуретки с колела.Че и волани са им сложили!
Док..............
TROUBLEMAKER
edna prosta foto izlojba, ot kojato wseki da si naprawi izwod niama li razlika mejdu staro i nowo (mlado)Doktora написа:...мога смело и безотговорно да ви заявя,че стара риба,стара жена и стар Мерцедес няма!...
eto sega 100 godi6na riba :
i edna po-mladi4ka riba
i eto sega za kolite : parwo star mercedes, posle now Mercedes :
ha sega da widim ima li razlika mejdu nowo (mlado) i staro
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Хм , абе гле'ам аз статистиките на световния рали шампионат и нещо не виждам Магарце ... тъй де - Мерцедесо да се споменава много често :nenam: ...
Obey gravity ... It's the law!
THC
СЕКСИ ПИЧ ne sam kazal che si selianin ,no ti ako taka si go mislish e dryg vapros !!!!
Novoto si e novo!!!
Kato vleznesh v edna nova kola mirishe na novo,kato vleznesh v edna izdanena stara kola mirishe na myhal i staro tova si e !!!
I pak kazvam kato si a kypyvash ot magazina e goliama trapka !!!
Kato ti a dokarat cialata v nailoni i na kilometraja pishe 7 ili 10 km e goliam kef !!!
СЕКСИ ПИЧ ne sam kazal che si selianin ,no ti ako taka si go mislish e dryg vapros !!!!
Novoto si e novo!!!
Kato vleznesh v edna nova kola mirishe na novo,kato vleznesh v edna izdanena stara kola mirishe na myhal i staro tova si e !!!
I pak kazvam kato si a kypyvash ot magazina e goliama trapka !!!
Kato ti a dokarat cialata v nailoni i na kilometraja pishe 7 ili 10 km e goliam kef !!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo