Zdraveyte,
s priatelja mi sme na etap podavane na documenti za selection i se opitvame da izmislim po kakav nachin da dokajem savmestnoto si sajitelstvo. Ako jiveem pri roditelite ne edinija dogovor za naem kak bi se priel ot vlastite vav Viena spored vas; dokolko takav dogovor e oficialen document ako njama notarialna zaverka; kak bi se priel dogovor za star period s notarialna zaverka s dneshna data ... kakav drug dokument bi poslujil za dokazvane na nasheto savmestno sajitelstvo, osven njakakva faktura (kojato njame i ne mojem da napravim sega); moje bi taka narechenata kletvena deklaracija - trjbva li da e notarialno zaverena i koi triabva da se podpishat v neja?
Zadavam vsichki tezi vaprosi po povod promenite pri dokazvane na tozi statut (dokazatelstvo za tova e sluchaja na Angie1); znam che ima mnogo izpisano po vaprosa, no nestata se promenjat, zatova bih iskala da otpravja zapitvaneto si kum horata koito naskoro sa podavali dokumenti ili sa bili na interview; predvaritelno vi blagodarja za pomostta
pozdravi i pojelanija za uspeshna procedura na vsichki,
crystalice
Hi,
Na men mnogo mi pomognaha statiite na front page na foruma kasaeshti perioda predi zaminavaneto. Ako ne ste gi pregledali, nepremenno gi prochetete. Ima podrobna inofrmatzia i idei za dokazvane na savmestnia vi jivot.
Ako ne gi otkrivash prati mi lichno saobshtehie.
Uspeh
Hi
Dogovor za naem i sertifikat ot obshtinata za postoqnen adres. Dogovora triabva zadaljitelno da e notarialno oformen kakto triabva - tova e problema na Angie. Kade jiveete nikoi ne moje da vi sadi - samia az sam s dogovor za naem pri maika si, ne se trevoji.
Gez
Gez, то си е така, ама ако си се сетил 1 година преди това да си завериш договора за наем а ако не си - трябва да се търсят други начини, на никой не му се чака (е поне на мен де айде да не говоря за другите)... та въпроса е в случая ако не може да се докаже с такъв договор, как може иначе - тия клетвени декларации някой чувал ли ги е, правил ли ги е... че аз за тях от crystalice чух.
трябва да се търсят други начини, на никой не му се чака (е поне на мен де айде да не говоря за другите)... та въпроса е в случая ако не може да се докаже с такъв договор
Abe hora... vie v Bg li jiveete? Elate pri men i shte vi kaja kak se pravi notarialna zaverka sas zadna data...vsichko s pari stava...sled kato ne vi se chaka.
Gez
Ehhhhhh da mu se nevidi :crap: I nie imame su6tiq problem! Dva puti pi6a do Viena i nikakuv otgovor :nenam: Dokolkoto znam samo s deklaracii i dogovor za naem ne se minava! Vsi4ki ni razpravqt jenete se :confused2: