Pomognete - Conjoints de fait

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
crystalice

Pomognete - Conjoints de fait

Мнение от crystalice »

Zdraveyte,
s priatelja mi sme na etap podavane na documenti za selection i se opitvame da izmislim po kakav nachin da dokajem savmestnoto si sajitelstvo. Ako jiveem pri roditelite ne edinija dogovor za naem kak bi se priel ot vlastite vav Viena spored vas; dokolko takav dogovor e oficialen document ako njama notarialna zaverka; kak bi se priel dogovor za star period s notarialna zaverka s dneshna data ... kakav drug dokument bi poslujil za dokazvane na nasheto savmestno sajitelstvo, osven njakakva faktura (kojato njame i ne mojem da napravim sega); moje bi taka narechenata kletvena deklaracija - trjbva li da e notarialno zaverena i koi triabva da se podpishat v neja?

Zadavam vsichki tezi vaprosi po povod promenite pri dokazvane na tozi statut (dokazatelstvo za tova e sluchaja na Angie1); znam che ima mnogo izpisano po vaprosa, no nestata se promenjat, zatova bih iskala da otpravja zapitvaneto si kum horata koito naskoro sa podavali dokumenti ili sa bili na interview; predvaritelno vi blagodarja za pomostta :)

pozdravi i pojelanija za uspeshna procedura na vsichki,
crystalice
daisy

statiite

Мнение от daisy »

Hi,
Na men mnogo mi pomognaha statiite na front page na foruma kasaeshti perioda predi zaminavaneto. Ako ne ste gi pregledali, nepremenno gi prochetete. Ima podrobna inofrmatzia i idei za dokazvane na savmestnia vi jivot.
Ako ne gi otkrivash prati mi lichno saobshtehie.
Uspeh
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Hi
Dogovor za naem i sertifikat ot obshtinata za postoqnen adres. Dogovora triabva zadaljitelno da e notarialno oformen kakto triabva - tova e problema na Angie. Kade jiveete nikoi ne moje da vi sadi - samia az sam s dogovor za naem pri maika si, ne se trevoji.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Gez, то си е така, ама ако си се сетил 1 година преди това да си завериш договора за наем :-) а ако не си - трябва да се търсят други начини, на никой не му се чака (е поне на мен де айде да не говоря за другите)... та въпроса е в случая ако не може да се докаже с такъв договор, как може иначе - тия клетвени декларации някой чувал ли ги е, правил ли ги е... че аз за тях от crystalice чух.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

трябва да се търсят други начини, на никой не му се чака (е поне на мен де айде да не говоря за другите)... та въпроса е в случая ако не може да се докаже с такъв договор
Abe hora... vie v Bg li jiveete? Elate pri men i shte vi kaja kak se pravi notarialna zaverka sas zadna data...vsichko s pari stava...sled kato ne vi se chaka.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
pileto

Мнение от pileto »

Ehhhhhh da mu se nevidi :crap: I nie imame su6tiq problem! Dva puti pi6a do Viena i nikakuv otgovor :nenam: Dokolkoto znam samo s deklaracii i dogovor za naem ne se minava! Vsi4ki ni razpravqt jenete se :confused2:
Заключено