VAPROS ZA VOENNATA SLUZBA
VAPROS ZA VOENNATA SLUZBA
Imam edin vapros kam mazete ! Saprugat mi e osvoboden ot voenna sluzba po zdravoslovni prichini ! Nakratko : kogato trjabvashe da sluzi v kazarmata mu otkriha krav vav urinata !Sled mnogobroini izsledvanija ne otkriha nikakva seriozna prichina za tova -propusklivost na kravonosnite sadove !Maika mu kato med.sestra uspja da go osvobodi ot kazarma !Sega e v idealno sdrave i njama problemi !Sega chakame data za intervju !Moze li pri izgotvjane na medicinskite pregledi da mu sazdadat problem,za tova ,che e osvoboden ot voenna sluzba ? Izka li njakoi vaobshte tazi voenna knizka ! Kakvo shte ni posavetvate !Blagodarja Vi predvaritelno!!!!!!!!!
Zdravei Dora,
Spored men voennata knijka shte ia poiskat ako ste pisali neshto otnosno kazarmata v dokumentite,koito ste im izprashtali ili ako ste im izprashtali kopie ot neia.Pri nas na mygyt mi ia iskaha,no nie veche im biahme izpratili kopie i prevod ,i biahme opisali proslujenite mesetsi kato trudov staj ,taka che beshe normalno da ia iskat da ia vidiat originala.
Ako ne ste im izprashtali kopie ot neia i nikyde po dokumenite ne ste spomenali neshto otnosno kazarmat spored men e po-dobre na interviuto da ne spomenavate nishto,a ako vi pitat da kajete,che ne e hodil v kazarma,za da ne vi uslujniat med .pregledite.
Tova e moeto mnenie.
Spored men voennata knijka shte ia poiskat ako ste pisali neshto otnosno kazarmata v dokumentite,koito ste im izprashtali ili ako ste im izprashtali kopie ot neia.Pri nas na mygyt mi ia iskaha,no nie veche im biahme izpratili kopie i prevod ,i biahme opisali proslujenite mesetsi kato trudov staj ,taka che beshe normalno da ia iskat da ia vidiat originala.
Ako ne ste im izprashtali kopie ot neia i nikyde po dokumenite ne ste spomenali neshto otnosno kazarmat spored men e po-dobre na interviuto da ne spomenavate nishto,a ako vi pitat da kajete,che ne e hodil v kazarma,za da ne vi uslujniat med .pregledite.
Tova e moeto mnenie.
Carpe Diem!
-