Varnati dokumenti ot Bukuresht zaradi taksite.
Varnati dokumenti ot Bukuresht zaradi taksite.
Zdraveite i Chestita nova godina na vsichki vav foruma.
Cheta che ima sluchai na varnati dokumenti ot Bukuresht zaradi razlika v taksite v USD. Znam che za rasglejdane na dokumentite taskite v CAD sa 550 za roditelite i 150 za dete, nie platihme v Union bank po 400 i 110 USD po federalnata procedura v sredata na dekemvri 2003. Kato gi smetnah USD kam CAD izliza che sme platili po- malko ot kolkoto se iska v CAD, popitah slujitelkata v Union bank za tazi razlika i tia mi kaza che tova sa taksite dadeni im ot posolstvoto. Dokumentite gi pusnahme zaedno s vnosnata belejka na 19.12.2003 v Bukuresht sa gi poluchili na 21.12.2003 i sega se chudia dali niama da mi gi varnat za doplashtane.
Niakoi mojeli da mi kaje kakvi sa taksite v USD za razglejdane na dok. po federalnata procedura i ima li niakoi izpratil dok. si po tova vreme za da obmeniame info. za razvitieto po procedurata, koiato ochakvam da bade dosta mudna.
Blagodaria vi.
I uspeshna Nova 2004.
Cheta che ima sluchai na varnati dokumenti ot Bukuresht zaradi razlika v taksite v USD. Znam che za rasglejdane na dokumentite taskite v CAD sa 550 za roditelite i 150 za dete, nie platihme v Union bank po 400 i 110 USD po federalnata procedura v sredata na dekemvri 2003. Kato gi smetnah USD kam CAD izliza che sme platili po- malko ot kolkoto se iska v CAD, popitah slujitelkata v Union bank za tazi razlika i tia mi kaza che tova sa taksite dadeni im ot posolstvoto. Dokumentite gi pusnahme zaedno s vnosnata belejka na 19.12.2003 v Bukuresht sa gi poluchili na 21.12.2003 i sega se chudia dali niama da mi gi varnat za doplashtane.
Niakoi mojeli da mi kaje kakvi sa taksite v USD za razglejdane na dok. po federalnata procedura i ima li niakoi izpratil dok. si po tova vreme za da obmeniame info. za razvitieto po procedurata, koiato ochakvam da bade dosta mudna.
Blagodaria vi.
I uspeshna Nova 2004.
Re: Varnati dokumenti ot Bukuresht zaradi taksite.
то таксите и аз ги плащах в USD. щом в банката са казали толкова - значи са толкова. няма да ви ги върнат. всъщност аз бях пратил документите без да платя таксите. те просто ми се обадиха да ми кажат да платя за да почнат да ги обработват. и аз платих, пратих им квитанцията и всичко беше ОК.Siluet написа:Kato gi smetnah USD kam CAD izliza che sme platili po- malko ot kolkoto se iska v CAD, popitah slujitelkata v Union bank za tazi razlika i tia mi kaza che tova sa taksite dadeni im ot posolstvoto. Dokumentite gi pusnahme zaedno s vnosnata belejka na 19.12.2003 v Bukuresht sa gi poluchili na 21.12.2003 i sega se chudia dali niama da mi gi varnat za doplashtane.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Ne mi varnaha dokumentite za doplashtane nito pak kvitanciata ot Union bank, poluchih pismo s failov nomer v koeto pishe che sa poluchili dokumentite ni i plashtaneto ( po 400 US$ i 110US$ za dete) i che v sledvashtite 3 meseca shte razledat dok. da proveriat dali e neobhodim oshte nekoi dokument i shte polucha drugo pismo. Dokumentite gi pusnah tochno predi koleda a tiahnoto pismo pristigna na 12.01.04 sravnitelno kratak period, dano i za napred da rabotiat po-barzo, kakvoto zavisehse ot nas sme im izpratili predostatachno dokumenti daje i IELTS s rezultat-7.
Ako ima nekoi podal dok. po federalnata procedura po tova vreme da se obadi za da obmeniame info za dvijenietona dok.
Ako ima nekoi podal dok. po federalnata procedura po tova vreme da se obadi za da obmeniame info za dvijenietona dok.
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
Rezultata ot IELTS go izpratiaha direktno ot Britanskia savet, nie im dadohme adresa na posolstvoto v Bukuresht pri zapisvane za testa, no neznam sas sigurnost dali sa go poluchili i dobavili kam ostanalite ni dokumenti kato ne e imalo failov nomer na plika a samo imeto na chovela koito e minal testa. Za 20 lv. dopalnitelno ot Britanskia savet mogat da izdadat oshte edno svidetelstvo original, koeto chovek moje da si izprati lichno za da e siguren che e polucheno i e dobaveno kam faila mu.[color=blue][/color]
Rezultata ot IELTS go izpratiaha direktno ot Britanskia savet, nie im dadohme adresa na posolstvoto v Bukuresht pri zapisvane za testa, no neznam sas sigurnost dali sa go poluchili i dobavili kam ostanalite ni dokumenti kato ne e imalo failov nomer na plika a samo imeto na chovela koito e minal testa. Za 20 lv. dopalnitelno ot Britanskia savet mogat da izdadat oshte edno svidetelstvo original, koeto chovek moje da si izprati lichno za da e siguren che e polucheno i e dobaveno kam faila mu.[color=blue][/color]
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравейте!Аз като чета във форума,че в момента разглеждат кандидатурите на хора подали документите си през 2000г. и направо ме втриса....Не познавате ли някой да се е явил на интервю след 1г или 1г. и половина поне?Само за френската ли част става бързо?Не ми се учи сега френски,но май ще се наложи,защото с това темпо имаме шанс да ни извикат на интервю през 2006 г.Не знам вече какво да правя,но 3г. са твърде дълго време или те прибират паричките за таксите и после...чакайте!