Предложение за специален знак към заглавията на темите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Гой

Предложение за специален знак към заглавията на темите

Мнение от Гой »

Предлагам да се въведе специален знак,който да може да се прикрепва към заглавията на темите.С него да може да се оказва на кандидат-имигрантите ,че темата е опасна за четене т.е. съдържа някакви недобри приказки за Канада.
Ако все пак решат да четат, то "... четат на собствен риск".Така ще бъде предпазена психиката на хората в процедура.Убедил съм се ,че хората в процедура искат да чуват само хубави неща за целта ,към която са се устремили.
Ссттоо,позволявам ти да взаимстваш нещо от моя аватар за изработването на такъв знак ако приемете идеята. :D :D :lol: .
Mtl Гой
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Четенето само на хубави неща за Канада ми навява следната асоциация - глава на щраус или ему завряна в пясъка 8)
Какво значи това да се четат само приятните теми? Нима хората не искат да знят с какви трудности и уловки ще се сблъскат?Малко ми е странна тази логика,но...
Ок,може и така е ;)
Rosi

Re: Предложение за специален знак към заглавията на темите

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:20 pm, променено общо 1 път.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

За истината - такава, каквато е.

Мнение от Linko »

Предложението за специални знаци пред заглавията на теми, съдържащи неприятна или подтискаща информация за кандидат-емигрантите, много ми напомня за последните недомислици на СЕМ в България. Да не говорим за лъжата и измамата в национален план, с която ни управляват от десетилетия. Да си призная чувствителен съм на тази тема, тъй като половината от съзнателния ми живот (а и не само моя) премина в очакване и преследване на химери, насаждани ми от безчет радетели за моето (на народа ни) благоденствие. И все в името на това бъдещо благоденствие ни призоваваха и насилствено ни налагаха безкрайното "затягане на коланите". Е, стига толкова! От сега нататък ще затягам колана, дори ако трябва до скъсване, но в името на нещо по-близко и реално, та дори и да не е толкова омайно и бляскаво. Та молбата ми към всички вас, знаещите и препатилите, е да не ни спестявате нищо. А който не е готов да се откаже от дневната си сигурна паничка, той ще си търпи и нашийника с веригата нали?
Дано да бъда разбран правилно. Това не е заяждане.
todoto

За реализма

Мнение от todoto »

Е-е Гой (обаче весело никче си си сложил, дали е това, което си мисля свързано с разни "весели" тайни книги - хубаво чувство за самоирония :lol: ).

Значи не си прав да обобщаваш така генерално за кандидат-канадците :wink: , още от самото начало когато влезох в тоя форум (преди 9-10 месеца) от почти първия ми постинг помолих хората, които постват да говорят реалистично, рекламите мога да си ги чета и сам :D .

Виж по-добре би било да се напише думата "СПОР" - демек нещо от което се очаква да произлезе някаква истина, колкото пиперливи и да са репликите. Та да има поне полза от скандала :lol: .

Обещавам ще ви постна (ама не сега) нещо интересно за спора и науката "Логика и риторика" - при това от известен руски логик :wink:.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Кума Лиса написа:Четенето само на хубави неща за Канада ми навява следната асоциация - глава на щраус или ему завряна в пясъка 8) ...
Като стана въпрос за щрауси:
Веднъж зебрата попитала един щраус: "Забелязвам, че вие щраусите често си заравяте главата в пясъка. Защо го правите?"
Щраусът вдигнал рамене и казал: "За другите не знам ... Аз лично търся злато"

:lol: :lol: :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Tоя виц беше много як 8) :lol: хаха :lol:
Заключено