Лек път и на добър час Роси и Боби,Годис и Клио
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Лек път и на добър час Роси и Боби,Годис и Клио
...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:37 pm, променено общо 1 път.
Пожелаваме ви от сърце много лек полет, многоооооооооо успехи и бързо адаптиране в Канада.
И не на последно място: бъдете такива, какво сте сега. Не се променяйте, защото сте прекрасни млади хора.Бъдете живи и здрави и мноооооооооого щастливи в новата ви родина.
Успех!!!!!!!!!!
До нови срещи на канадска земя!
И не на последно място: бъдете такива, какво сте сега. Не се променяйте, защото сте прекрасни млади хора.Бъдете живи и здрави и мноооооооооого щастливи в новата ви родина.
Успех!!!!!!!!!!
До нови срещи на канадска земя!

Присъединявам се към групата добро-пожелателите.
С благодарност за многото косвена помощ която сме получили от вас (вярвам че ще продължавате да помагате много още, от там), желаем ви винаги и на вас да има кой да ви помага когато ви е нужно.
Лек и приятен път. Дано Господ ви пази по пътя да кацнете живи и здрави и по най-бързия начин да си стъпите на краката - квартирно, заплатно и да сте здрави, пък другото стъпка по стъпка.
Ciphas
С благодарност за многото косвена помощ която сме получили от вас (вярвам че ще продължавате да помагате много още, от там), желаем ви винаги и на вас да има кой да ви помага когато ви е нужно.
Лек и приятен път. Дано Господ ви пази по пътя да кацнете живи и здрави и по най-бързия начин да си стъпите на краката - квартирно, заплатно и да сте здрави, пък другото стъпка по стъпка.

Ciphas
Много ми е мъчно за тази нашата страна, която ви губи! Дано в Канада всеки да може да оцени вашия ентусиазъм, упорство и интелект и доброта. Пожелаваме ви да нямате нито един момент на разочарование! Много късмет и щастие!
Надявам се да се запознаем с Роси, Боби и Годис в Канада, а на Clio пожеланията ги казахме лично.
Лек път, приятели!!!
Надявам се да се запознаем с Роси, Боби и Годис в Канада, а на Clio пожеланията ги казахме лично.
Лек път, приятели!!!
Good luck!
Здравейте приятели, благодаря за пожеланията. Ще се стараем да не се посрамим там.
Много съжалявам че не можахме да дойдем вчера на срещата...блазе ви, ние пакетирахме, местехме, смятахме килограми и обеми и т.н. и т.н.
След малко и компютърът ми ще бъде разфасован и се моля като го сглобя отново в MTL отново да е компютър..
колко ли части ще ми се окажат излишни не знам 
Хайде до след няколко дена вече от другата страна на океана.
На всички поели по този път пожелавам успех, здрави нерви и чувство за хумор !
Allez, a bientot
Много съжалявам че не можахме да дойдем вчера на срещата...блазе ви, ние пакетирахме, местехме, смятахме килограми и обеми и т.н. и т.н.
След малко и компютърът ми ще бъде разфасован и се моля като го сглобя отново в MTL отново да е компютър..

Хайде до след няколко дена вече от другата страна на океана.
На всички поели по този път пожелавам успех, здрави нерви и чувство за хумор !
Allez, a bientot

-
- Обратна връзка: