Procedura
Procedura
Zdraveite vsichki, koito uchastvate vav foruma!S priatelia mi sme reshili da podadem dokumenti za Quebec. Ne znaem dali pri podavaneto se iziskva opredeleno nivo na frenski.Shte se zapisvame na kurs ot fevruari vav frenskiat kulturen centar.Triabva li da minem niakolko niva i togava da podadem, ili dokato se obrabotvat dokumentite mojem da uchim frenski.Triabva li da se ojenim predi da podadem dokumenti?Blagodaria vi predvaritelno!
Zdrasti
Сте изкажа лично мнение
.
Според мен не бързайте с документите, преди да сте изкарали поне месец два уроци(минимум), защото мисля че после няма да ви стигне времето, а то ще бъде около 2-4 месеца до интервю. Зависи.(При мен бесхе около 3 месеца и малко).Ако почнете предварително с уроците ще разберете до какжа степен ви се отдава да учите и по обективно сте се оцените във 2рия (вече май стана 1ви
)формуляр. А оценката се има предвид като ниво на владеене на езика на самото интервю.(поне така мисля). И друго ! зависи какви да другите ви предимства ... например образование(като специалности), стаж и т.н. ако имате достатъчно много точки то тогава можете да пращате веднага док. ако 3-4 точки са достатъчно за да съберете точките, сте успеете да постигните това ниво (може би) до 3-4 месеца

Според мен не бързайте с документите, преди да сте изкарали поне месец два уроци(минимум), защото мисля че после няма да ви стигне времето, а то ще бъде около 2-4 месеца до интервю. Зависи.(При мен бесхе около 3 месеца и малко).Ако почнете предварително с уроците ще разберете до какжа степен ви се отдава да учите и по обективно сте се оцените във 2рия (вече май стана 1ви

-
- Обратна връзка:
Zdrawei,
Eto ti i moeto mnenie ,podobno na SVE
Do predi 12.2003 imase predvaritelen vaprosnik i procedurata bese s PONE 1 mesec po dalga.
Niamase problem da se prati predvaritelnia vaprosnik i da se zapo4ne u4eneto, no sega e drugo.Ot vtorite dok.do intervuto minava nai.malko spored men 3 meseca koito sa kraino nedostata4ni.razbira se tova si e dosta personalno no.....az obobstavam:-)
Taka 4e ako iskate moia savet toi e da iskarate nai malko 1vo nivo v Frenskia centar kakto ste resili(po dobre i pove4e rabira se no zavisi ot tarpenieto vi i drugite vi skilove) i togava da si pratite dokumentite.
Spored men za vodestia kandidat ne biva da se pise po malko ot 5.5
Tova e ot men
Uspeh!!!
Hrisi
Eto ti i moeto mnenie ,podobno na SVE
Do predi 12.2003 imase predvaritelen vaprosnik i procedurata bese s PONE 1 mesec po dalga.
Niamase problem da se prati predvaritelnia vaprosnik i da se zapo4ne u4eneto, no sega e drugo.Ot vtorite dok.do intervuto minava nai.malko spored men 3 meseca koito sa kraino nedostata4ni.razbira se tova si e dosta personalno no.....az obobstavam:-)
Taka 4e ako iskate moia savet toi e da iskarate nai malko 1vo nivo v Frenskia centar kakto ste resili(po dobre i pove4e rabira se no zavisi ot tarpenieto vi i drugite vi skilove) i togava da si pratite dokumentite.
Spored men za vodestia kandidat ne biva da se pise po malko ot 5.5
Tova e ot men
Uspeh!!!
Hrisi
Procedura
Blagodaria vi mnogo Sve i Hrisi za otgovorite.Mai nai-dobre e da izkarame niakolko niva i togava da podadem dokumenti.Chudim se i oshte neshto:koi da e vodesht? Az sam po-dobre s frenskia, a priyateliat mi ima staj po specialnostta.Niakoi moje li da posavetva?
zdrasti otnovo
Sega poneje sum lubitel imigrant
ste izkaja pak lichno mnenie
1.Spored men naj vajno e specialnosta e e v spisuka na tursenite, zasto az kato injiner minah sus 6 meseca staj intervuto i sus sredno nivo na frenski ! (6), osven tova sum sam koeto pak mi nosi po malko tochki. Mislq che naj golqmo vliqnie okaza injinernoto mi obrazovanie.
2.Ako i dvamata imate vishe obrazovanie kato specialnosta ne e sred tursenite, po dobre e kato che li da zalojite na po dobriq frenski, do kolkoto znam max.broj tochki za ezik e 18 a max broj tochki za staj e 10 t.e. ako priqtelq ti ima 5g. staj i to zaduljitelno po specialnosta koqto e zavurshil ste poluchi 10t. a ti ako imash fresnki malko nad srednoto ste poluchish sustite tochki a ako imash dobro nivo na frenskiq ste imate tochki v plus ! No imaj v predvid che e vajno i ti da imash staj po specialnosta ako kandidatstvash kato osnoven kandidat (pone 6 meseca)!!
Kolkoto do prastaneto na dok sigurno nqmate turpenie
sigurno pri vseki e bilo taka
az kato reshih da gi prastam ne bqh slujil ,otslijih , chakah da napravq 6 meseca staj i taka sled okolo godina i polovina gi pratih
Pri vas ste e kude kude po malko ! Uspeh ! ako iskate napishete specialnostite, staja, i nivoto po ezicite i ste vi kaja mnenie koi spored men da e vodesht
do skoro pisane

2.Ako i dvamata imate vishe obrazovanie kato specialnosta ne e sred tursenite, po dobre e kato che li da zalojite na po dobriq frenski, do kolkoto znam max.broj tochki za ezik e 18 a max broj tochki za staj e 10 t.e. ako priqtelq ti ima 5g. staj i to zaduljitelno po specialnosta koqto e zavurshil ste poluchi 10t. a ti ako imash fresnki malko nad srednoto ste poluchish sustite tochki a ako imash dobro nivo na frenskiq ste imate tochki v plus ! No imaj v predvid che e vajno i ti da imash staj po specialnosta ako kandidatstvash kato osnoven kandidat (pone 6 meseca)!!
Kolkoto do prastaneto na dok sigurno nqmate turpenie

do skoro pisane
Zdravei Sve! Otnovo blagodaria za otgovora!Priateliat mi e zavarshil specialnost "Elektroenergetika i Elektroobzavejdane', ima staj 1 godina i 3-4 mesetza, uchil e frenski v osnovnoto uchilishte, no moje bi shte zapochnem i dvamata otnachalo s frenskia. Az sam zavarshila'Komunikacionna Tehnika i tehnologii', no niamam staj, ot 4 godini rabotia v informacionno bureau.Ako se zapisha kam Ikonomicheskia, moje bi niama da svarshi rabota, tai kato niama da imam diploma za zavarsheno ikonomichesko obrazovanie.