Oshte edna minuta - losho nachalo na godinata...:-(((((

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
gez
Обратна връзка:

Oshte edna minuta - losho nachalo na godinata...:-(((((

Мнение от gez »

Moite saboleznovania za blizkite na pochinalite v Kremikovci rabotnici!!! Da im e leka prastta!!!
Poklon!!!
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Много мъчно ми стана когато прочетох статията. А най-тъжно е, че това не е 1 такав случай, и че има поне 4-5 от последните 3 год. насам.

Не мога да повярвам, че в 21 век още има хора, които работят при такива условия. И за съжаление не е само Кремиковци.

Поклон.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Joy

Мнение от Joy »

Коя статия,бе,хора?Дайте срочно инфо,че ще умра от притеснение!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Joy ето тук можеш да видиш инфо за хората, пострадали при инцидента. По-назад има още инфо.

http://www.bnt.bg/shows/Po+Sveta+i+Y+Nas/120104md10.htm
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

JOY написа:Коя статия,бе,хора?Дайте срочно инфо,че ще умра от притеснение!
http://www.bnt.bg/news/100104mk21.htm

Bog da gi prosti!
Le point fort du Quebec, c'est le marketing.
Joy

Мнение от Joy »

леле скапаната държава!!!!

Срам ме е да се нарека българка!!!
Joy

Мнение от Joy »

Един истински анекдот,който ми се прииска да споделя...За това,как се поздравяват работодатели с работници в България.Случаят е действителен и току-що ми беше разказан от роднини...

Директорът не Кремиковци не е изплащал заплати от повече от 3 месеца.Това му е редовен номер и никакви стачки и протести не действат срещу г-н Захариев...

Звучи поздрав по радио "Веселина" от работниците на комбинат "Кремиковци" за "любимия" им директор г-н Захариев...Поздравяват го с песента "УМРИ!"
Не след дълго звучи ответен поздрав от г-н Захариев за всички работници на комбината,с пожелания за весели празници...Звучи песента "ИМАМ 100 ЖИВОТА."
Този идиот наистина има 100 живота! Дано Господ го накаже,че отнема толкова чужди!
joro

Мнение от joro »

Преди 7 години кандидатствах за работа в Кремиковци. Там едни разплути началници ми казаха "Ще те вземем, ама първите три заплати ще ги дадеш на нас". Теглих им една майна и тръгнах да си търся друга работа. Това е положението. Тия хора са луди да стоят в това скапано предприятие, което трябваше да бъде закрито още преди 10 години.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Iamam priatel v Kremikovtsi, koito kazva "Kremikovtsi e stroen po ruski tehnologii ot 30-te godini, otkradnati ot zavodite na Krupp v nachaloto na veka. I sa uspeli da gi otkradnat zashto Krupp veche gi e smiatal za ostareli i ne se e nalagalo da gi kriat". Jalko za horata. Zahariev e mrasnik i takav shte si umre. Loshoto e che zahranva parichno mnogo polititsi i za tova ne mu puka...az lichno bih gopratil na sad.
Dano mu tejat na savestta tia hora. I ne smao na negovata. Aman ot izrodi. Biagaite v chujbina hora, za da ne vzimat detsata vi voinitsi i da ne mrat posle po katakombite na Kremikovtsi. Da ne vi puka dali ste patrioti ili ne i kak shte vi narekat v BG.....BIAGAITE. Dokato oshte moje. :x :x :x
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Ne znam za6to dori i ne se samniawam, 4e rakowodstwoto na Kremikowci 6te izleze 4isto ot situaciata .

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Joy

Мнение от Joy »

Mark написа:Ne znam za6to dori i ne se samniawam, 4e rakowodstwoto na Kremikowci 6te izleze 4isto ot situaciata .
Ти пък защо си помисли,че някой има намерение да "омърсява" ръководството на "Кремиковци"? Къде по-мръсни далавери се правят и това не са първите жертви.Правят се невероятни пари на гърба на черния труд на работниците там,шефовете прибират огромни суми,за каквито и канадски супер-преуспял бизнесмен не смее да мечтае и никой не си е помислял дори да очерня името на комбината...При това няма пари за заплати,няма пари за поддръжка на техниката,нито за облекло.Там всичко е на доизживяване.Ето ви приватизация!Хора там загиват постоянно.Тук беше масово,пък и честно казано все още се чудя как пък придадоха гласност на случая...Все пак,на всеки стана ясно,че никой няма намерение да търси отговорност от предприятието.Не чухте ли?Работниците не са спазвали мерките за безопасност.
Нищо,че не са от вчера там,а целия живот са си дали за този комбинат!
Заключено