myha написа:
Ok !!! saglasen sam !!!!
No kakva e prichinata za tova iavlenie ot Canada v Usa ???
Причината е, че искам да си купя евтина къщурка. След две-три години като се изнесат 50% от имигрантите и цените на недвижимостите ще паднат драстично. Тогава смятам да си купя енда 5-bedroom къщурка на цената на двустайна панелка в БГ. :haplio:
егати на мисленето... много балкански менталитет. това че някой прави пари от теб не значи че ти не може да правиш пари от него.
аз като канадски местопребивател предпочитам имигрантите да си плащат за удоволствието да имигрират тук и стриктно да се спазват минимумите за влизане в страната. А Муха, ти понякога си ми симпатичен ама понякога не знам шегуваш ли се или са те изпуснали на пода по глава като си бил малък. Ако не ти се дават 3000 лева да идваш тук - не ги давай...надявам се ЛаРю и другите канадски представители не са дошли на вратата ти с бейзболни бухалки да те приканват любезно да си платиш. Имай пред вид че има хиляди нелегални тук които с удоволствие ще дадат хиляди долари и няколко години от живота си само за да ги узаконят тук.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Myha, тия bg-канадците тука малко се бъзикат с теб, да знаеш.
А 10-15 хиляди ще похарчиш всякак тука отначало първите месеци, освен ако нямаш богат чичо в Канада, щото започваш от "0".
Канада според мен има нужда от имигрантите не само заради парите. Особено черните и мюсюлманите здраво допринасят за прираста на населението тук. А канадците много обичат да си живеят по самички и да си правят кефа без много да мислят за деца. Има и една категория, особено в по-селската местност в нашия остров, дето децата им трудно се събират в една кола... Но като цяло май са я закъсали.
Dobre che sme nii ta taia Kanada da specheli neshtichko
Golemi majtapchii ste vie be!
Naroda idva, poharchva kvoto e zadelil ama posle pochva obratnia efekt, shtoto ako chovek ne moze da fane rabota, Kanada mu stava sponsora.
Osven tova, kak gi smiatate tia razhodi za pechalba na Kanada mi stana golem smeh, mi to togava BG e pechelila ot nas v prodalzenie na masa godini, ama kak edin ne kaza "Bulgaria pecheli ot nas".
Momchetaaaaaaaaaaa!!!!!
Az vi kazah che sam do tyk s razhodite za viza i ne mislia za piklivite 3000 leva !!!
Ako ne sam iskal da gi davam niamashe da gi dam !!:)
prosto mi stana interesno kolko sam dal do tyka
A i az niamam vijdane za Canada oshte i sam izvinen
A Kole ti nedei da se sardish niamash pravo i ti da si bil samo v Bg i ti shte mislish taka
A bate prigotvil sam botyshkite 42 nomer i vadicata za da me vodish za ribka ))
No vse pak kade biaga naroda i zashto ?:))
Nikoi ne mi otgovori
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
maitapite li se ili naistina niamate predstava za naselenieto na kanada. 1980 god.-18oooooo giteli sega e 32500000 za vseki vlak ima patnitsi edni idvat drugi biagat no kato trialo naselenieto na kanada narastva sas vsiaka isminala godina .uverete se na-population canada.com. ima vatreshno dvigenie sashto che ot kvebek i meritaimsite ima otliv sashto i ot niakoi preriini provintsii no tova ne zasiaga kanada kato tsialo
Там някъде е населението на Канада, тая година ще има по-точни данни.
Много от канадците са в чужбина, нелегалните ги депортират - тук всички руснаци с израелски паспорти чакат да им купят билет за обратно, та да не се харчат, макар че на някои децата им не знаят друг език освен английски щото са тук родени или са от 7 години. То е ясно, че са рискували, като са дошли тук нелегално, но т'ва показва колко и трябват на Канада имигранти.
То да не би населението на България да се знае точно: между 6 и 8 милиона някъде..
Abe Muha ti sega li chak se useti che CA pecheli ot imigrantite /ot teb/,ami imigraciata si e edna darjavna industria .za da doidesh triabva dasi platish "vhodna taksa "
myha написа:Sega kato gledam i smiatam s calculatora sam dal 3000 lv samo za taksi i si mislia kolko na den na takiva kato mene im vzimat parite ???
Imigracionnite vlasti dobre sa se pogrijili za tova mislia ))
,Zashto, kato vseki den vlizat mnogo novi hora naselenieto na Canada ne e narasnalo !! ?
Ами не е редно да мислиш само че си дал тези пари. Помисли къде отиват. Те не се губят в джоба на някой мазен БГ "бизнесмен" или чиновник с много власт. Отиват да се строят пътища, нови училища в страната в която си избрал за втора родина. Или поне се надявам да е така ... Ако Канада печели, печелиш и ти.
Kato vi cheta mneniata na povecheto ot vas razbiram che i tam ima burokracia !!!
V kakvo po tochno se izraziava tia ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma