neznam kakvo da dopalnia...chete i ako se poznaete da znaete che e sluchaino...i mene sa me lagali, ama chak pak da mi prodadat aifelovata kula... http://www.cnsys.bg/files.html?prj=40574
Хахаха,жестоко
На мен пък 3 пъти ми пратиха мейл,че съм наследница на някакъв старец от ЮАР
А не знам дали на някой от вас се е случило следното- значи 2 седмици преди да ми дойде лендита по пощата /това става преди 4 години/ получихме с мъжа ми писма,че сме одобрени за участие в някаква лотария ...в Канада и трябва да изпратим по $75 на посочен адрес в срок от 20 дена,мисля беше... Което ми говори,че информцията,която даваме при подаване на документите изтича в незнайни посоки!!!
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Кума Лиса написа:Хахаха,жестоко
На мен пък 3 пъти ми пратиха мейл,че съм наследница на някакъв старец от ЮАР
А не знам дали на някой от вас се е случило следното- значи 2 седмици преди да ми дойде лендита по пощата /това става преди 4 години/ получихме с мъжа ми писма,че сме одобрени за участие в някаква лотария ...в Канада и трябва да изпратим по $75 на посочен адрес в срок от 20 дена,мисля беше... Което ми говори,че информцията,която даваме при подаване на документите изтича в незнайни посоки!!!
И аз преди 4 години получавах такива писма на домашния адрес за немски лотарии и канадски фондове и всичките искаха да им се изпратят малко пари от порядъка на 20-100$ за да спечеля огромни суми , страхотни коли и екскурзии! Колегите също получавах и като направихме анализ на нещата се оказа , че много интернет сайтове продават базите си данни на други фирми и влезеш ли веднъж в системата доста трудно те забравят !
Та от тогава - колкото си по анонимем в интернета , толково по добре !
Ами разбира се че информация изтича а уж на всеки по важен документ ни уверяват че данните ще се използват само за целите на имиграцията(на DCS го пише накрая) :idea:
Towa otkys ot "100 nai weliki izmamnici w sweta " li e?
Chetoh q predi okolo 3 godini i si spomnqm sluchaq za aifelowata kula, no imashe i edin drug ne po malko blestqsh udar na - alhimika... ako ti e pod ryka, mojesh da go priponmish.
Роси,тия писма ги получавахме в пощенската кутия,а не на имейл.Аз лично побеснях
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.