Кирлица или Латиница

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

КИРЛИЦА ИЛИ ЛАТИНИЦА

Общо гласове: 0
Аватар
Crazy Dude

Кирлица или Латиница

Мнение от Crazy Dude »

???
Аватар
Koko

Re: Кирлица или Латиница

Мнение от Koko »

Crazy Dude написа:???
На български – кирилица (поправи си заглавието :oops: ), на английски/френски – латиница. :wink:
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ее,ама ти се опитваш да разбуниш форума ли,какво?Има си правила и всеки би трябвало да ги спазва.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

It's a free country, my friend, izborat si e tvoy! Kef ti kirilica kef ti latinica.
Az lichno polzvam i shte polzvam izklyuchitelno i samo latinica, no ne iskam da nalagam moyat izbor na koyto i da e. Izberi si kakvoto ti haresva na tebe i have fun vav foruma!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Предлагам, от сега нататък всички да пишат само и единствено на санскрит. Има ли някой против? Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Az sam tvrdo protiv! :lol: :lol: :lol:
Abe, Valdi, ako pochnesh da pishesh na sanskrit shte si super originalen, samo che shte pomolya da ni nauchish i nie da go chetem :lol:
Per aspera ad astra!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Canuck написа:Az sam tvrdo protiv! :lol: :lol: :lol:
Abe, Valdi, ako pochnesh da pishesh na sanskrit shte si super originalen, samo che shte pomolya da ni nauchish i nie da go chetem :lol:
Да ти кажа под секрет, то и аз още не го знам, ама кажи, не те ли кефят тези завъртулки хитри :D :D :D
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

vladi написа:
Canuck написа:Да ти кажа под секрет, то и аз още не го знам, ама кажи, не те ли кефят тези завъртулки хитри :D :D :D
Ha haaa, napravo me razbivash, Vladi! :lol: :lol: :lol: Mnogo gazarski zavrtulki naistina, prav si. :P
Per aspera ad astra!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Не мога да разбера какъв точно е въпросът. Дали е "В кой шрифт има повече букви?" .. или може би е "В кой шрифт има повече гласни?" ... или е нещо друго ... ?!? :roll: :roll:
Заключено