Кой колко смята да остане в Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Колко време смятате да останете в Канада?

до 5 години
15
17%
до 10 години
4
5%
до 15 години
2
2%
до 20 години
5
6%
до 30 години
3
3%
до 40 години
3
3%
Ще остана колкото е нужно, а после в страна от Европейския съюз ще се преместя.
14
16%
Никога няма да се върна да живея в България!
40
47%

Общо гласове: 86
Аватар
iv

Мнение от iv »

Stoni риск печели, риск губи! Няма безгрешни и аз мога да греша, уважавам всеки емигрант, но както казах по-горе има голяма вероятност емигриращите от Турция към България да се увеличат с милиони в близко време и децата ми вместо да учат западен език, ще учат южен.
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

iv написа:
А как мислите, страшно ли е да си зададете въпроса, дали ще съществува след 20 или 30 години, например, територията България!?
Да територията ще си остане, но с нови "хазяи" от Юга.
И се моля на Господ и Емиграцонните да ме измъкнат със семейството ми преди Голямото Преотдаване!

За емигриралите в Канада- Знаете ли междурасовата обстановка в България каква е в момента, бунтовете във Франция има кои да ги удържи... но тука... ?
абе то в Канада междурасовата обстановка е още по лоша ама се държи на благополучието...огладнеят ли тея хора ще има "Mad Max x10"
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Коле ,
ама кажи кое благополучие? че могат да напълнят с връх количката с менте-храни от магазина и че могат една къща да я наемат 5 семейства индийци с 25 деца :D Абе на мен ми прави впечатление че тука индиийците са най щастливите хора- има леб, ориз с чували, топла вода и телевизор и ...другото нема значение. той ми е дошъл от некаква дива провинция и се е къпел в река Ганг и сега тука му е кат 5 звезден хотел :lol: Виж при нас е по-друго, по някое време ти се иска по-хубава кола, по-качествени храни, или кабелната не ти стига ами искаш и дигитална щот ти се гледа GolTv i FoxSport.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

саше - ми почни да работиш бе човек, стига си учил и ще видиш благополучието
отколоняваме се от темата ама аз имах предвид именно че има хляб и месо и тук таме други работи и ефтино парно и въобще е долу горе уредено.
линейките идват навреме, една минимална заплата оправя долу горе един човек а не е по малка от цената на отоплението итн...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

да де, и аз това имах предвид, ама явно съм още сънен и не се изразявам добре :D само че тока май го дигнаха доста таз година и не ти ли направи впечатление че къщите тази година за Коледа не светеха така обилно както предните години? всъщност все се питам колко е един киловат тука и колко гигакалорията?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

като ми дойде следващата сметка ще ти кажа...
за газта - плащаме 27 цента на кубик (ефтиния е май)
за електричеството, тея са големи мафиоти
платиха 10 милиарда да затворят няколко ядрени централи и в момента плащат 100 милиарда да ги пуснат пак и това само в онтарио...общо взето правят нашите политици да изглеждат като детската градина - симеончо с неговите 100 милиона евро завземания :-)
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Абе важното е оборот на парите да има :lol:
survivor

Мнение от survivor »

sasho71 написа:Виж при нас е по-друго, по някое време ти се иска по-хубава кола, по-качествени храни, или кабелната не ти стига ами искаш и дигитална щот ти се гледа GolTv i FoxSport.
Саше, тази есен като си бях в България се видях със стари познати, двама от които работят в БАН... Какво да ти кажа, в този контекст точно твоите думи ми звучат малко :? Едва ли някога ще им спомена един техен колега само до преди 2-3 години какви неща смята за базови.
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Все още съм в България ! ...........И мога да кажа на тези , които са позабравили картинката на нашето общество , че именно българите се отличаваме с къса памет т.е. ...........Lubo е най-реалистичния пич ! Аз лично съм тук 38 г. и ми е предостатъчно ................При това не съм седял със скръстени ръце ! :evil:
Естествено всеки има право на избор - някои предпочитат да са първи на село ............. :beer: :beer: :beer:
Всеки прави , каквото може !
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

господин ненов - давате ми идея
сега ще пусна една тема по тоя въпрос
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

vnenovbg написа:Все още съм в България ! ...........И мога да кажа на тези , които са позабравили картинката на нашето общество , че именно българите се отличаваме с къса памет т.е. ...........Lubo е най-реалистичния пич ! Аз лично съм тук 38 г. и ми е предостатъчно ................При това не съм седял със скръстени ръце ! :evil:
Естествено всеки има право на избор - някои предпочитат да са първи на село ............. :beer: :beer: :beer:
Или последни в града :lol:
play

.....................

Мнение от play »

Za moia jalost ne vaznameriavam da se varna i ot tova me boli nai-mnogo.Gledam naroda sled Volen na mitingite i mi se sviva sarzeto,tolkova li sa ot4aeni horata se pitam.Zasega spomenite mi sa presni i edva li 6te gi zabravia.A ako se 4uia i s niakoi poznat,napravo mi ujiviavat pred o4ite.Vse o6te jiveia s iluziata,4e edin den 6te se sabudia i moita Balgaria 6te e druga,deistvitelnostta v neia 6te e druga,jiveia si s tazi zabluda,za uspokoenie predpolagam.Ukoriavam se dori,4e si tragnah,no istinata e boleznena,zle ni e mnogo darjavnostta i tova ni e problema.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Преди няколко дена като говорих с моята агентка за самолетни билети, ми спомена, че от нея си купуват еднопосочни билети средно поне по едно семейство на седмица.
Изображение
survivor

Мнение от survivor »

Спомням си че Blue Passion миналата година обясняваше как се разправял с една пътническа агентка че иска да си купят еднопосочни билети за България и тя не можела да го разбере защо го прави. Работата била че като знаеш че искаш всяка година да си ходиш, можеш веднъж да си отидеш до България с еднопосочен билет, а след това да си купуваш двупосочни едногодишни билети България-Канада. Поне преди билетите купени от България бяха по-евтини. Сега не знам. Това може също да е възможна причина, ама не се знае какъв процент го правят по тази причина. Без съмнение има имигранти които си заминават за постоянно.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Не сървайвър, става въпрос точно за завръщащи се. Някои от тях дори си били намерили работа още от тук.
Изображение
Заключено