Kam Kanada ot Germania

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
stiga_be

Kam Kanada ot Germania

Мнение от stiga_be »

Rabotia v Germania ot niakolko godini. Smitam da kandidatstvam za Kanada kato intependent skilled worker. Tarsia hora s podobni namerenia za da obmenim opit. Ako niakoi veche e uspial da vzeme kanadski vizi prez posolstvoto v Berlin molia sashto da mi pishe, imam konkretni vaprosi po protsedurata. Vesela Nova Godina i uspeh na vsichki! stiga_be@yahoo.com
Veliko

Мнение от Veliko »

Otnosno wyprosa: mozhe da se kandidatstwa prez Berlin, na edin moj priatel bratovched mu e kandidatstwal predi godini taka. Toj syshto e rabotel w Germany, no za medicinskite sa mu iskali 10 000 DEM na chowek. Nali e chuzhdenec. Zatowa proweri dali towa e taka, izobshto pitaj w posolstwoto kakwa e procedurata za da ne nabutwash pari.

Lichno mnenie i sywet.: Ako imash dobra i sigurna rabota w Germany, emigriraneto w Canada shte byde naj-glupawoto neshto, koeto shte naprawish prez zhiwota si. Az syshto sym bil w Germany, i dori tja mi lipswa mnogo poweche ot BG.

Naj-hubawoto neshto w Canada e nemskata bira i wsicko proizwedeno w Germany, werwaj mi. Deutschland ist shone, ne znam dali go napisah prawilno. Ajde sys zdrawe i kysmet
Priatel

Мнение от Priatel »

Veliko :
Deutschland ist shone, ne znam dali go napisah prawilno.

Deutschland ist schön !!!
C'est la vie.....
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Blagodaria za komentara, vapreki che ne vijdam kak mogat da poiskat na bratovched ti 10 000DM za meditsinskite. V Germania imam hubava rabota, no za sajalenie ne e postoianna.
bp_de

Мнение от bp_de »

Zdrasi ,
az sasto sam w Germany,
we4e ti pusnax mail .
no s 1 izre4enie - idi i wiv parwo - predpolagam 4e imasch sredstwa i togawa zapo4wai imigraziq.
az bqx za 1 mesez- i ima dosta nesta koito sa kofti za ewrpeeza- ta bil toi i ot BG.
Ima estestweno i mnogo xubawi nesta - no koe e OK i koe ne - e indiwidualno za wseki.
ta zatowa -prepora4wam 4owek da ide i da widi.
Molson

Мнение от Molson »

varvi parvo na eeksskurzia i ako ti haresa togava si podai dokumentite, moje i napravo na miasto, dokaato si v canada.. inache mojee i da se razocharovash. strogo individualno e. zavisi kakva e sstartovata ti pozicia.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Molson написа:... i ako ti haresa togava si podai dokumentite, moje i napravo na miasto, dokaato si v canada...
Това пък как ще стане ?!?
Заключено