Kam Kanada ot Germania
Kam Kanada ot Germania
Rabotia v Germania ot niakolko godini. Smitam da kandidatstvam za Kanada kato intependent skilled worker. Tarsia hora s podobni namerenia za da obmenim opit. Ako niakoi veche e uspial da vzeme kanadski vizi prez posolstvoto v Berlin molia sashto da mi pishe, imam konkretni vaprosi po protsedurata. Vesela Nova Godina i uspeh na vsichki! stiga_be@yahoo.com
Otnosno wyprosa: mozhe da se kandidatstwa prez Berlin, na edin moj priatel bratovched mu e kandidatstwal predi godini taka. Toj syshto e rabotel w Germany, no za medicinskite sa mu iskali 10 000 DEM na chowek. Nali e chuzhdenec. Zatowa proweri dali towa e taka, izobshto pitaj w posolstwoto kakwa e procedurata za da ne nabutwash pari.
Lichno mnenie i sywet.: Ako imash dobra i sigurna rabota w Germany, emigriraneto w Canada shte byde naj-glupawoto neshto, koeto shte naprawish prez zhiwota si. Az syshto sym bil w Germany, i dori tja mi lipswa mnogo poweche ot BG.
Naj-hubawoto neshto w Canada e nemskata bira i wsicko proizwedeno w Germany, werwaj mi. Deutschland ist shone, ne znam dali go napisah prawilno. Ajde sys zdrawe i kysmet
Lichno mnenie i sywet.: Ako imash dobra i sigurna rabota w Germany, emigriraneto w Canada shte byde naj-glupawoto neshto, koeto shte naprawish prez zhiwota si. Az syshto sym bil w Germany, i dori tja mi lipswa mnogo poweche ot BG.
Naj-hubawoto neshto w Canada e nemskata bira i wsicko proizwedeno w Germany, werwaj mi. Deutschland ist shone, ne znam dali go napisah prawilno. Ajde sys zdrawe i kysmet
Zdrasi ,
az sasto sam w Germany,
we4e ti pusnax mail .
no s 1 izre4enie - idi i wiv parwo - predpolagam 4e imasch sredstwa i togawa zapo4wai imigraziq.
az bqx za 1 mesez- i ima dosta nesta koito sa kofti za ewrpeeza- ta bil toi i ot BG.
Ima estestweno i mnogo xubawi nesta - no koe e OK i koe ne - e indiwidualno za wseki.
ta zatowa -prepora4wam 4owek da ide i da widi.
az sasto sam w Germany,
we4e ti pusnax mail .
no s 1 izre4enie - idi i wiv parwo - predpolagam 4e imasch sredstwa i togawa zapo4wai imigraziq.
az bqx za 1 mesez- i ima dosta nesta koito sa kofti za ewrpeeza- ta bil toi i ot BG.
Ima estestweno i mnogo xubawi nesta - no koe e OK i koe ne - e indiwidualno za wseki.
ta zatowa -prepora4wam 4owek da ide i da widi.