BG lepenka na kolata

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено

BG lepenka na kolata

Анкетата свършва на Съб Яну 17, 2004 9:58 am

Общо гласове: 0
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

BG lepenka na kolata

Мнение от KolioBalkanski »

kolko ot vas imat BG lepenka?
Aide da obsadim tva iavlenie.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Nyamam bg lepenka, nyamam i kola, dori da imam kola NIKOGA, povtaryam NIKOGA nyama da si sloja bg lepenka! No, imam mnogo kanadski lepenki iz kashti i vsichkite sa mnogo gotini. no, ti brato, ako iskash si slagay bg lepenki, hem shte si originalen. Losho nyama. Abe, ti kade se zagubi teya sedmici be chovek? A, Chestita Nova godina i good luck vav vsichko! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Canuck написа:Nyamam bg lepenka, nyamam i kola, dori da imam kola NIKOGA, povtaryam NIKOGA nyama da si sloja bg lepenka! No, imam mnogo kanadski lepenki iz kashti i vsichkite sa mnogo gotini. no, ti brato, ako iskash si slagay bg lepenki, hem shte si originalen. Losho nyama. Abe, ti kade se zagubi teya sedmici be chovek? A, Chestita Nova godina i good luck vav vsichko! :P
kade se zagubih - mestih si sklada - nali sam skladajia i ni triabvashe po goliam sklad
i na teb 4ng i good luck v vsichko
ama ne otrichai Bgto taka be
edin den moje da plachesh da si otidesh tam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено