KLM

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
dobri4uk

KLM

Мнение от dobri4uk »

Както и предполагах в KLM / и повочето компании/ няма изисквания за размера на багажа ,а само за теглото-64кг като трябва да е разпределен по равно на 2* 32
Ако искате си сложете нещо тежащо 32 кг в Европале или в кашон от гардероб..... няма проблем :wink:
Чекирането става директно т.е. от тук-София чекират за Монреал!
В теб е ръчния багаж за който вече има изисквания за размера просто за да влезе в отделението за ръчен багаж над седалките
BTW вижте тук нещо ,което е далеч от темата по-горе :beer:
http://www.carnaval.qc.ca/
Последно промяна от dobri4uk на Пон Яну 05, 2004 10:19 am, променено общо 1 път.
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ami kak stoi vaprosa sas svrah bagaja? Znaesh li. Che na nas niama da ni stignat 125 kila mai... :?
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
balbi

:)?

Мнение от balbi »

Gez ti kakvo shte nosish tolkova be priyatelju:)?
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Eeeeehh Balbi.
Ako znaesh samo - maka mi e na dushata...minalata godina tragnahme na Pamporovo s conjointe de fait-to (vinagi prigotvia strashno mnogo bagaj. Ne znam ot kade go sabira) za sedmica po studentskite praznici. I poznai - imahme pone 40 kg bagaj: edin ogromen kufar, tri golemi saka i niakolko nailonovi torbichki - za edna sedmica :roll: :idea: .
Moga da si predstavia kato tragnem za Kanada kakvo shte bade!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: !!!!!!!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...az sum pla6tal svruh bagaj v London, letiah s 4ehite...5 pounds na kilce, bratle! :( ...mnogo kofti situation, gledai da se vmesti6 v limita!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

gez,tvoita rabota kam konteiner otiva. :D dobrichak kak e obslujvaneto?
Joy

Мнение от Joy »

Хм,ми те на никой не стигат...На нас и 200 кг. ни бяха малко...Сама така изглежда,че стигат.В действителност,пак най-важното си остава в България.Ако ми бяха дали право на още 200 ,и тях щях да оползотворя. :D
А свръхбагажа е МНОГО скъп.Точната сума не помня,но в къщи си мерих багажа с по 1 кг. по-малко за всеки случай.Слава богу,че го направих,защото наистина имаше отклонения в кантарите и летищния го изкара точно.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:57 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Eto kakvo mi dava saita na KLM za rezervacia na 30.04.2004 :

SOF 06:10 BUD 06:30 KL3221 MA 0 16:40
BUD 07:10 AMS 09:15 KL3200 MA 0
AMS 14:20 YUL 15:50 KL671 KL 0 ,

t.e. predlagat mi polet Sofia-Budapeshta-Amsterdam-Monreal.
A nie na sreshtata v petak govorihme za poleta Sofia-Amsterdam-Monreal.
Eto, che nego go niama v saita im...
Dali togava ima vrazka mejdu poletite Sofia-Amsterdam s Bulgaria Air i Amsterdam-Monreal s KLM, ili vsichko si e na sobstven risk?
Niakoi beshe kazal, che e vidial tozi polet (Sofia-Amsterdam-Monreal) v saita na KLM. Kade? Az ne vijdam takova neshto, edinstvenata vazmojnost, predlagana ot KLM, e prez Budapeshta...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

KLM

Мнение от miloto »

Svrah bagage niama, ne mojesh da si plashtash. Na letishteto te karat da si vadish ot bagaga, ako ti e nad 32kg. I nie ne sme parviat takav sluchai.
Taka, che slagai i meri, takiva filmi kato ia sega da ti dam az 5lv che imam malko v povechko bagae, niama.

Poletat Sofia-Amsterdam-Montreal e mnogo udoben, samo deto mnogo chakash na Amsterdam, no ako si organiziran, mojesh i da se razhodish.

Aide uspeh, stiagaite tezi bagagi i idvaite.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
survivor

Мнение от survivor »

I nashiya kantar yavno ne e bil tochen, zashtoto na letishteto v Sofia otchetoha svrahbagazh za pochti vseki kufar. Pusnaha ni bez da plashtame, no ni preduprediha, che v Praga nyama da minem beznakazano. I znaete li kakvo napravihme? Ami mazha mi kato slagashe kufarite na kantara v Praga gi podpirashe za edna ot stenite. Vseki kufar izleze pod normata. Ama ne vi savetvam da go pravite, oshte poveche che ne znaete dali kantara shte ima steni. Po-dobre si osigurete dva alternativni kantara v BG, che e golyam stres kato letish da mislish i za tova.
Аватар
dobri4uk

mm daaaaa

Мнение от dobri4uk »

Да явно има изисквания просто тупана от Турист сервис на Стамболийски ме заблуди да му ........... :twisted:
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:56 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

Gez iskreno te syjalyavam 4ove4e:)!!!
Kofti taka da trygvash s malko""bagaj:P
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Заключено