Do balgarite vav ville de Quebec-apel

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jor

Do balgarite vav ville de Quebec-apel

Мнение от Jor »

Zdraveyte na vsi4ki i 4estita nova godina.Parvo iskam da izkaja blagodarnostta si na vsi4ki u4astnici vav Foruma i na negovite sazdateli,pone za men e mnogo polezna publikuvanata informaciya.Na vtoro myasto iskam da se pohvalya,4e ve4e az i semeystvoto mi imame pasporti s vizi.Izli6no e spored men da spomenavam dati,kasae6ti procedurata.Sega sme izpraveni pred izbora na grad za ustanovyavane v Quebec.Kolebaem se mejdu Motreal i ville de Quebec.Znam,4e se e pisalo dosta po temata,no az pak 6te si zadam vaprosite.Kak stoi vaprosa s usloviyata v auberge,adresa na koyto publikuva Anito,v4era se obajdahme po telefona tam i administratorkata ni kaza,4e imalo dosta bulgari ,koito sa otsyadali tam-neka ako nyakoy ot tyah 4ete Foruma da si kaje mnenieto.Vtoria mi vapros e ima li vazmojnosti za ob6ta rabota,tay kato nie tragvame s pari nazaem i e vajno o6te v na4aloto da po4nem barzo rabota.Molbata mi e ako nyakoy e po4nal takava rabota da pi6e za tova.Na treto myasto nie 6te tragnem s malkiya ni sin,koyto e na godina i polovina i ni se iska da go zapi6em po-skoro na yasla tam,kolko vreme otnema tova?Predvaritelno blagodarya na vsi4ki,koito 6te mi otgovoryat.
Заключено