Можели някои да ми даде съвет?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ge6a

Можели някои да ми даде съвет?

Мнение от Ge6a »

Искам да разбера какви начини има да излеза и ваботя в USA легално. И съшо така да попитам наистина ли ще спират зелените карти или това е само слух.
Ge6a
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

обсъждат спирането на лотарията за зелени карти самите зелени карти няма да ги "спират"
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: Можели някои да ми даде съвет?

Мнение от goliama mechka »

Ge6a написа:Искам да разбера какви начини има да излеза и ваботя в USA легално. И съшо така да попитам наистина ли ще спират зелените карти или това е само слух.
Защо питаш в Канадски форум за това???? Първия въпрос-тук няма кой да му даде отговор.А на втория-какво да ти кажа,обърни се към законописачите на Щатите,те нещо щяха да решават за тези карти,може някой старчок от там да ти пише какво е сънувал,и дали че ги спрат или не.Пояснение-зелените карти никога няма да ги спрат,засега се обсъжда само дали да се спре ЛОТАРИЯТА за зелени карти!!!!! :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

KolioBalkanski написа:обсъждат спирането на лотарията за зелени карти самите зелени карти няма да ги "спират"
не видях,че вече си писал за това,повторих те,аз само прочетох въпроса и се втурнах да отговоря :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Ge6a

Мнение от Ge6a »

E balgodarq vi vse pak. Ami ako sprat LOTARIQTA kak po dr na4in 6te moje da se spe4eli znena karta. I iskam da pitam dali zn nqkoi takav forum samo4e za USA.
Ge6a
bp_de

Мнение от bp_de »

Троянски - ами потарси из мрежата- форуми колкто иска6. оба4е си има официален саит на братята американци по вапроса -
http://travel.state.gov/visa/immigrants ... _1340.html
отива6 и 4ете6 - там е наи достоверната информация - предполага се 4е там е изто4ника и цялата инфо е истинска.

наготово никаде няма- не вервам да о4аква6 -пуска6 вапрос и полу4ава6 отговорр- направи това и това и готово.
Ge6a

Мнение от Ge6a »

10x za infoto. 8)
Ge6a
Заключено