BG video
BG video
Здравейте, приятели! Да знаете случайно някой да предлага тук БГ видео касети по американски стандарт под наем? Скоро си намерих един руски видео клуб в квартала и много му се зарадвах. Взех си "Диамантената ръка" и "Кавказка пленница" за празниците. Ама така ми се иска да погледам български филм! Като си помисля само какви хубави филми имаме. Да знаете нещо по въпроса?
Използвам повода да ви поздравя всички с Новата година и да ви пожелая много късмет!
Използвам повода да ви поздравя всички с Новата година и да ви пожелая много късмет!
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Виж:
http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewtopic.php?t=2057
Можеш да си свалиш БГ филми от интернет. Да ти кажа свалянето не е супер лесно като за новак, но става. Успех!
http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewtopic.php?t=2057
Можеш да си свалиш БГ филми от интернет. Да ти кажа свалянето не е супер лесно като за новак, но става. Успех!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: BG video
pishi na bgmovies@hotmail.com - shte ti izpratiat list s okolo 120 BG filmisurvivor написа:Здравейте, приятели! Да знаете случайно някой да предлага тук БГ видео касети по американски стандарт под наем? Скоро си намерих един руски видео клуб в квартала и много му се зарадвах. Взех си "Диамантената ръка" и "Кавказка пленница" за празниците. Ама така ми се иска да погледам български филм! Като си помисля само какви хубави филми имаме. Да знаете нещо по въпроса?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Blagodarya vi na vsichki za otgovorite. Za sazhalenie imam edno PC-veteran, koeto mi sluzhi vyarno oshte ot dalechnata 1998 godina... togava beshe super... ama za teglene na filmi ne stava. Imam i oshte edin negov vrastnik.
Kolio, blagodarya za saita. Shte im pisha obezatelno. Na men na kolednata sluzhba v carkvata neshto mi se prichu za sazdavane na fond s kaseti s bg filmi, ama izglezhda tolkova hubavo, che ne e za vyarvane. A kakvo li ne bih dala za da vidya sega "Dvoynikat", "Voynata na taralezhite", "Toplo", "Bash maistorat", pak ako shte i "Na vseki kilometar"
Kolio, blagodarya za saita. Shte im pisha obezatelno. Na men na kolednata sluzhba v carkvata neshto mi se prichu za sazdavane na fond s kaseti s bg filmi, ama izglezhda tolkova hubavo, che ne e za vyarvane. A kakvo li ne bih dala za da vidya sega "Dvoynikat", "Voynata na taralezhite", "Toplo", "Bash maistorat", pak ako shte i "Na vseki kilometar"

мисля че тук е мястото да питам нещо по повод тези стандарти PAL SECAM NTSC etc. имам си видео в БГ, което има възможност да чете всичките стандарти и тъй като има избор и за захранването бих си го взел с мен. въпроса е следния - има ли смисъл да си взимам касетките с филми от българия, особено за детето имам сумати детски филми. ще мога ли да ги гледам на канадски телевизор ако видеото е в състояние да разчита различните стандарти ? или трябва да има съвместимост и между касетката и телевизора ?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az gi imam teia (osven voynata) i sam gi vzel ot teia pichove - bgmovies@hotmail.comsurvivor написа:Blagodarya vi na vsichki za otgovorite. Za sazhalenie imam edno PC-veteran, koeto mi sluzhi vyarno oshte ot dalechnata 1998 godina... togava beshe super... ama za teglene na filmi ne stava. Imam i oshte edin negov vrastnik.
Kolio, blagodarya za saita. Shte im pisha obezatelno. Na men na kolednata sluzhba v carkvata neshto mi se prichu za sazdavane na fond s kaseti s bg filmi, ama izglezhda tolkova hubavo, che ne e za vyarvane. A kakvo li ne bih dala za da vidya sega "Dvoynikat", "Voynata na taralezhite", "Toplo", "Bash maistorat", pak ako shte i "Na vseki kilometar" :wink:
imat i kasetki i DVD
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ако видеото ти е мултисистемно трябва да си купиш и мултисистемен телевизор. По принцип ги има, но са 20%-ина процента по-скъпи. Другия вариянт е /ако имаш камера, видеоигра и др. такива от БГ/ да си вземеш мултисистемен КОНВЕРТОР. Той ти позволява да прехвърляш стандартите на входа и изхода както си искаш. Демек, можеш да запишеш касета на ПАЛ от канадска вннидеокасета. В този случай не ти трябва и по-скъп телевизор.
За мойта приятелка Срвайвър виж този линк
http://www.gobgmedia.com/home_page.html
За мойта приятелка Срвайвър виж този линк
http://www.gobgmedia.com/home_page.html
Аз искам да попитам Дино дали си е давал номера на някоя кредитна карта на сайта на ди-жей Тачо за да си изтегли нещо от там.В смисъл дали е безопасно. 

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.