Честито и успех на медицинските!grobari написа:Днес пристигнаха баркодовете, а иначе документите ни са получени в Букурещ на 03.01 т.г.
Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.
Баркодове !!??....
Изпратихме документи за Букурещ на 23.12.05г. които са получени на 04.01.06. Обратната разписка я получихме едва на 16.01.06г., а писмо с баркодове НИКАКВО.......до днес 06.02.06г.
март-април
и аз се надявам март-април
и пишете ако ги получите по рано

юни
Да ви кажа
така си мисля за началото на юни,и......дори списък с нещата съм почти направила
,мъжа ми каза че съм полудяла,ама нали трябва да мисля за всичко
,че без мен на къде

Бих искала да споделя с вас какво открих.Как може да се направи проверка на всички полети за деня,който ви интересува ,цени на билети и такси.maria.com написа:Много време се бавят тези хора....чудя се какво правят по цял ден нали работата им е да се справят с документите.....то е едно чакане не ти е работа.....кога мислите ще бъде възможно да се мисли за билети.....края на май....![]()
http://www.amadeus.net/home/new/index.htm
Като излезе търсената от вас информация може да кликнете на "search low fare " за да видите всички цени степенувани по размер.[/url]
с две думи ще летим в разгара на лятото както е тръгнало......
а как нямям вече търпение.....
Галисия...благодаря,че споделихте линк-а
http://www.amadeus.net/home/new/index.htm
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
за сега ще пътувам само аз.....после очаквам агитката да се присъедини към бг-обществото в Квебек.....PAVLINAP написа:с две думи ще летим в разгара на лятото както е тръгнало......![]()
а как нямям вече търпение.....
Вие за къде ще пътувате,Монреал или Торонто?
......към Монреал.......а има ли някой планове да се установи в Торонто......е поне Монреал и Торонто не са на светлинни километри един от друг.....
* * *
НИЕ
Ние сме решили тръгваме всички заедно
и детето,решихме че така ще ни е по-лесно и на тримата.Ще се опитаме от тук да си наемем квартира,ако не стане ще го мислим 
Re: НИЕ
Чудесно.....цялото семейство е по-весело......тези пътувания са заредени с приключенски дух.......PAVLINAP написа:Ние сме решили тръгваме всички заеднои детето,решихме че така ще ни е по-лесно и на тримата.Ще се опитаме от тук да си наемем квартира,ако не стане ще го мислим
* * *