Здравейте приятели!
Честита Коледа на патерици на всички.
Първо да ви се похваля.Имаме си син ,роди се на 2 .12.2003.Да ни е жив и зрав.Та покрай него не съм влизал във форума от доста време.А сега с въпроса .
Знам ,че имаше случаи на върнати документи от Букурущ за доплащане на таксите според новите изисквания.На нас също ни ги върнаха за да си доплатим разликата.В документите има едно писмо с което ни уведомяват за това ,накрая пише да върнем и него.На първия лист от нашите попълнени документи има сложен печат ,после е задраскан.Предполагам че са започнали да ги обработват и като са видяли че сме платили по старите тарифи са го задраскали и ни ги връщат.Въпроса ми е следния ,писмото ще им го върнем,но тъй като вече сме трима ,след като получим сертификата на юнака от Виена дали можем направо в Букурещ да изпратим нови попълнени формуляри или ще трябва да пратим сега тези ,пак после отново само за сина ни?
Весела Нова година на всички пожелавам
Иво
Върнати документи от Букурещ
Честито!
Първо честито за сина! Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва.
За документите мисля, че ще е по-добре да изчакате малкия да поотрасне, защото и той ще трябва да мине медицински преглед. Ако вие сега стартирате процедурата без неговите документи може да се получи разминаване в сроковете на медицинските, в смисъл вашите да изтичат , а сина още да не си е получил визата.
Щастлива Нова Година!!!
За документите мисля, че ще е по-добре да изчакате малкия да поотрасне, защото и той ще трябва да мине медицински преглед. Ако вие сега стартирате процедурата без неговите документи може да се получи разминаване в сроковете на медицинските, в смисъл вашите да изтичат , а сина още да не си е получил визата.
Щастлива Нова Година!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Честита ви рожба!
Да ви е жив и здрав сина, много да ви радва и да ви обича, а и вие него!
А за въпроса ти - най-добре питай посолството в Букурещ - пусни им един мейл, нека те да кажат как да се действа.
Успех!
И наздраве за малкия!

Да ви е жив и здрав сина, много да ви радва и да ви обича, а и вие него!

А за въпроса ти - най-добре питай посолството в Букурещ - пусни им един мейл, нека те да кажат как да се действа.
Успех!
И наздраве за малкия!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!