Blagodaria vi predvaritelno
Pokana-Viza
Pokana-Viza
Zdraveite,maika mi ste idva otnovo,minalata godina doide za purvi put,stoia 6mes. i se vurna v opredelenia srok.Ta vuprosut mi e dali e dobra ideia da kandidatstva za mnogokratna viza ?
viza
po dobre da ne pita za mnogokratna,tai kato kogato niakoi kani te razglegdat momentnoto mu pologenie,no mislia che ako se probva ne e fatalno osobeno ako posochi ,che glavno iska ednokratna
viza
Mislja che vav foruma bjah chela, che sled kato vednag i e davana ednokratna viza, pri sledvashtoto iskane na viza te sami ti davat 5 godishna viza. Znachi ako tova e vjarno tja dage i da kandidatstva za ednokratna te ste i dadat mnogokratna. Ako razberesh nesto sas sigurnost pusni go vav foruma, zastoto i men me interesuva. Tova ljato svekarat mi beshe na gosti na sestra si v canada, a sega nie zaminavame za tam. Ta ako informaziata kojato spodelih e vjarna oznachava che njama da ima problem za nego da ni doide na gosti kogato pogelae- v smisal ste mu e lesno da vzeme vizata.
Re: viza
Не е баш тъйrafta написа:Mislja che vav foruma bjah chela, che sled kato vednag i e davana ednokratna viza, pri sledvashtoto iskane na viza te sami ti davat 5 godishna viza. Znachi ako tova e vjarno tja dage i da kandidatstva za ednokratna te ste i dadat mnogokratna...
nadiaK, това не означава, че и майка ти ще я разкарват и ще и откажат многократна виза. Аз също бихи ти препоръчал да опитате, но е добре да имате едно наум
Obey gravity ... It's the law!