питане относно - попълване на документи за букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Ivche
Обратна връзка:

питане относно - попълване на документи за букурещ

Мнение от Ivche »

Молим за съвет и помощ, който знае дали документите от Виена ги изпращат и в Букурещ и по-точно: в първите документи за селекция попълнихме , че съпругът ми е бил 6 месеца в чужбина по време на студенството си - (легално )и сега когато вече подготвяме документите за Букурещ се питаме дали и в тях да го упоменем. Знаем че при престой в друга държава над 6 месеца трябва да изпратим и документ от техните власти че няма престъпления и нарушения, но се страхуваме да не ни отнеме много време и да не ни забавят с баркодовете и медицинските.
Молим, който може да ни помогне с информация.
Благодарим предварително и пожелаваме на всички съфорумци Весе ли празници, много здраве и успехи!
AniK
Обратна връзка:

Re: питане относно - попълване на документи за букурещ

Мнение от AniK »

Ivche написа:Молим за съвет и помощ, който знае дали документите от Виена ги изпращат и в Букурещ и по-точно: в първите документи за селекция попълнихме , че съпругът ми е бил 6 месеца в чужбина по време на студенството си - (легално )и сега когато вече подготвяме документите за Букурещ се питаме дали и в тях да го упоменем. Знаем че при престой в друга държава над 6 месеца трябва да изпратим и документ от техните власти че няма престъпления и нарушения, но се страхуваме да не ни отнеме много време и да не ни забавят с баркодовете и медицинските.
Молим, който може да ни помогне с информация.
Благодарим предварително и пожелаваме на всички съфорумци Весе ли празници, много здраве и успехи!
Аз мисля, че е по-добре да го споменете, защото ако направят сверка с данните, които сте посочили в документите до Виена ще видят разликата.А че това ще ви забави известно време, да така е. Не можете да изпратите документите в Букурещ без този документ, така че първо трябва да изкарате въпросното свидетелство за съдимост от държавата, в която е бил съпругът ти и тогава да изпратите документите в Букурещ. Така или иначе, ако не го изпратите сега ще ви го поискат по-късно и пак ще губите време. Мисля, че е по-добре сега да загубите малко време и после да ви е спокойна главата, вместо сега да изпратите документите без този документ и после да го пращате допълнително, защото е сред изискваните документи и не могат да ви открият досие докато не получат всички необходими документи, а този е сред тях.А медицински се получават 3 месеца след датата на завеждане на досието.
Успех :thumbsup:
Ivche
Обратна връзка:

Мнение от Ivche »

Благодарим ти Anik,
И ние решихме така и вече задействахме за получаване на документа от Германия.
Успех и на тебе
и Весели празници
Заключено