...
-
Plamen
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Аз сметам, че на моето изказване требва да се гледа положително... Не може така прибързано да се обсъждат сериозни неща... Нека да не търсим конфликти и да оценяваме положителното... Сега на нас ни требва положителна оценка на развитието...Plamen написа:Иване, как можа така жестоко да ни обидиш. От името на създателите на сайта изказвам несъгласието си с тези гнусни инсинуации и държа на извинение от твоя страна в посочена от нас кръчма, в удобно за тебе време...в противен случай ти си един най-обикновен Хайдук![]()
![]()
![]()
Ликът ми отново се появи, след малка моя намеса, с която неизвестните сили бяха победени и мирът в галактиката отново се възцари.
Удобно за мен време за работно посещение в кръчма е в интервала 0-24ч.
Надявам се да се вместите в доста тесния часови интервал.
И нека не забравяме, че слънцето залязва, но в кошара не вкарва, както и че който се смее последен, сам пада в него!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
ssttoo
- Администратор
- Обратна връзка:
Ив Хайду, прати ми снимката ти на ssttoobg@yahoo.ca, а аз штия кача на бгканада да не стават повече грешки.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Ssttoo, да не решат хората, че сме гаджета...
Няма проблем, нещо е станало с предишния сайт, но вече всичко е оправено.
Как е времето в Канада? Тук днес беше жестоко, почти пролетно...
Поздрави!
Няма проблем, нещо е станало с предишния сайт, но вече всичко е оправено.
Как е времето в Канада? Тук днес беше жестоко, почти пролетно...
Поздрави!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Ok
Gledaj si se, ne znam dali me razbra kakvo ti kazvam i zatova shte go povtoria za posledno. Ti si v Bg a free.evro.net maj samo ot tam se vijda, zashtoto az ne te vijdam, siguno i drugite ne te vijdat (izvun Bg),ama ako te kefi da si se gledash sam, karaj da furfi shte go prejiveia bez fizionmiata ti izvestno vreme
.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

А, как така без физиономията ми, веднага ще взема мерки - ще си я изпратя на Ssttoo, да я тури човека във Форума...shnorhela написа:OkGledaj si se, ne znam dali me razbra kakvo ti kazvam i zatova shte go povtoria za posledno. Ti si v Bg a free.evro.net maj samo ot tam se vijda, zashtoto az ne te vijdam, siguno i drugite ne te vijdat (izvun Bg),ama ako te kefi da si se gledash sam, karaj da furfi shte go prejiveia bez fizionmiata ti izvestno vreme
.