p.s. A ti otkude znaesh che e nesigurno ili imash pechalen opit, ili si pravish reklama che si mnogo naiasno, ili ogromen seksualen opit
only for girls
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
"Seksualni umenia", "reklama", abe ne znam dali za tova e nujno da si MASTER DJEDAJ v sexa, no iavno si e individualna ama ajde. Znaeh si che niakoj shte me napravi na marmalad tuk i ne beshe rabotata v jenska tema
.
p.s. A ti otkude znaesh che e nesigurno ili imash pechalen opit, ili si pravish reklama che si mnogo naiasno, ili ogromen seksualen opit
(abe gluposti si govoria poniakoga - ne me I MI zabeliazvajte)
- Roza
shnorhela,за щастие нямам "печален опит" в това отношение,но познавам опита на други жени.Ами помисли защо почти всяка втора булка в БГ се омъжва бременна.Ами ,защото е била ПАЗЕНА.
Позволих си да ти опонирам,защото като жена зная кога се чувствам най-спокойна и кога не
Позволих си да ти опонирам,защото като жена зная кога се чувствам най-спокойна и кога не
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
- miloto
- Обратна връзка:
bebe
A be pazene, ne pazene, nali znaete kato go iskate ne idva, kato nai-malko si go iskal togava stava beliata.
Razbiram ako imash postoianen partnior, ok, mojete da se "pazite" i ako stane, dobre doshlo. Ama sas "sluchaen partnior" da si pravish experimenti, eto tova ne go razbiram.
Malko sex kultura triabva.
Kasmet!!!!
Razbiram ako imash postoianen partnior, ok, mojete da se "pazite" i ako stane, dobre doshlo. Ama sas "sluchaen partnior" da si pravish experimenti, eto tova ne go razbiram.
Malko sex kultura triabva.
Kasmet!!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
;-)
Ej sexualno nekulturen Shnorhel kakvo se obajdash v tema za jeni bre.
Shut up byrzashkata i da ne se obajdash nikoga pove4e:P
Spokojstvie dami!!!:)

Shut up byrzashkata i da ne se obajdash nikoga pove4e:P
Spokojstvie dami!!!:)

.svg.png)