въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Morgantroy

въпрос

Мнение от Morgantroy »

здравейтер Бях на интервю на 17.12 .
след интервюто ми дадоха 2 папки за квебек и един лист с който ми казват че сам ;аксепте; но трябва да чакам до януари да ми изпратят от Букурещ нестол Освен това подписах документ за парите които сте нося.
Какво ме очаква и това успешно интервю ли е ?
Аватар
gez
Обратна връзка:

Здравей

Мнение от gez »

Здравей
100% ти е успешно интервюто. Просто ще получиш сертификатите от Виена (не Румъния) по пощата, но можеш с този лист, на който пише че си удобрен да пуснеш молба за издаване на визата, след като я платиш естествено...
Честито... :P :D
Успех
Гец
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
EL Ганьо

Стига бе!

Мнение от EL Ганьо »

Айде стига бе Гец! На всяка манджа... Поне пиши верни неща! След интервю се пращат формулярите за федералните, после чакаш медицинските формуляри, после...
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Запознай се с тази статия и всичко ще ти се изясни:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=26
И както вече са ти отговорили 100% ти е успешно интервюто!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Само, че частта за цените за визи и обработка на досиета е по старите цени, сега са малко завишени!!!
Хей, май трябва да коригираме малко цените в тази статия!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Интервюто ти е успешно!

А по отношение на новите такси, действително трябва да се коригират в статията, която е качена във форума. :D
Аватар
gez
Обратна връзка:

Re: Стига бе!

Мнение от gez »

EL Ганьо написа:Айде стига бе Гец! На всяка манджа... Поне пиши верни неща! След интервю се формулярите за федералните, после чакаш медицинските формуляри, после...
Ei Ganio..."aide stiga" na tebe moi chovek...!!!!
След интервю се пращат формулярите за федералните
Formuliarite za federalnite kakvo sa? Imash li idea? Nedei me obviniava, che davam greshno info, ami vzemi i procheti kak sa ozaglaveni tezi formuliari...nai-vajnia e: "Molba za postoqnno jitelstvo". Kato kraen rezultat, vinagi se poluchava samo edno - VIZA...!!! Osven ako niama problemi s dosieto.
после чакаш медицинските формуляри
V otgovor na tazi molba se poluchavat barkodovete s nomera na zavedenoto dosie i sledvashtata stapka sa medicinskite...!!! Poluchavaneto im e chast ot procedurata po izdavaneto na vizata, posledvashta molbata za jitelstvo...!!!

Ako ti ne mojesh da narechesh "(пращат) izprashtaneto na formuliarite" - oficialna molba za postoqnno jitelstvo i izdavane na viza, to tova e tvoi problem. I vzemi se konsultirai, ama naistina se konsultirai s niakoi, predi podavaneto na tazi molba, zashtoto tova e mnogo vajno i vseki chovek triabva mnogo dobre da osaznava kakvo varshi... :oops: A ne da kara vsichko po inercia ili "na samotek" deto se vika.

Ne se zaqjdam, prosto kazvam tova s nai-dobri chuvstva...i se zashtitavam ot bezpochvenite obvinenia...otnovo!!!
Kasmet :D :P
Gez
EL Ганьо

Мнение от EL Ганьо »

Благодаря за конкретизацията, Гец. Утре, преди да се сьбудя ще те попитам дали сьм заспивал.
Как само ни влияят тия процедури !
Весели празници!
Аватар
gez
Обратна връзка:

HI

Мнение от gez »

Hi El Ganio
Niama nujda da pravish tova...A ako iskash az moga da ti napravia bezplatna konsultacia, za da ti se proqsni za kakvo stava duma...
Ako li ne - uspeh...
Gez
Заключено