ИНТЕРВЮ на 29.11.2005

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
zz-top

към avve

Мнение от zz-top »

Как е "вироглав" на френски :?:
I know God will not give me anything I can't handle. I just wish that He didn't trust me so much.
Mother Teresa
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

вироглав - tetu или entete
с шапо и двете думи
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

filipne написа:Ako pozvolite edin Komentar i ot men, ot poziciata mi na chovek s pochti 4 godishen opit v Quebec:

Madam e edna tipichna kebekarka - podgotvete se da vidite hiliadi tuk !
Благодаря ти за това изречение....от работния ми опит с чужденци от различни култури мога да споделя,че "всеки луд с номера си"....т.е да не очакваме супер любезно отношение....
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Аватар
balbi

Re: ИНТЕРВЮ на 29.11.2005

Мнение от balbi »

avve написа: НО като и казах, че образованието и медицинските услуги са безплатни – тя пак се разбунтува и започна да ме пита знаела ли съм какви такси плащат работещите за това, какви са данъците, знаела ли съм, знаела ли съм! Аз само и само, за да я успокоя и казах че не знам и тя мирна!)))
A danycite naistina sa golemi, ne slu4ajno se trovya nqkoj kato legne na social i zabravi da stane!
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

Съгласна съм с Балби, че целта ни е не да лежим на нечии гръб!
Но в крайна сметка тяхната реклама, че те са най - социалната държава в света и толкова се гордеят с това! Тя искаше да знае конкрента причина - защо точно там искам да отида, а като и казах ЗАЩО - тя започна емоционално да ме поучава и да ме питам, А знаете ли?...Е това не е нормално! Аз какво трябваше да и кажа - на мен ми е все едно къде ще отида само и само......да не продължавам с тъжната статистика! Неее, казвайте и, че обичате студа и снега! :D
Savoir c'est pouvoir!
Заключено