Среща в Торонто?
Среща в Торонто?
Здравейте, скъпи торонтчани
Скоро ще имам възможност да дойда в града ви, та се чудех дали ще има желаещи да направим една среща
Аз ще бъда там в неделя и понеделник 19 и 20 ноември, като е най-сигурно че ще бъда свободна през вечерите, всъщност ще пътувам още в събота и предполагам че и тази вечер ще мога да бъда на линия. Проблемът ми е че не знам къде бихме могли да се срещнем, абе въобще нищо не знам за Торонто. Ако може някой да предложи място, ще бъде чудесно, е, ако има желаещи разбира се.
PoLuX написа:Ей много потайнозначи да разбираме, че едната вечер е вече резервирана
Нищо потайно няма, скъпи торонтчани, само вие сте малко потайни
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Значи мястото, посочено от Кольо, в неделя 20 ноември в 6 часаKolioBalkanski написа:може да се срещнете в Индиго на Бей и Блър в кафенцето и от там да фанете към някоя кръчма.
(Вече де чудех дали да не ви чукна една среща горе на кулата, тъй като това е единственият ми ориентир в Торонто
Дотук добре, а сега ще иска ли някой и да дойде :nenam:
Ми то вий докато се престрашите да се обадите ... Тя survivor е ценен кадър, да не си мислите, че вас ще чакаPoLuX написа:Ей много потайнозначи да разбираме, че едната вечер е вече резервирана
А как ще се познаете?survivor написа: ... Значи мястото, посочено от Кольо, в неделя 20 ноември в 6 часаКольо, мерси
...
Obey gravity ... It's the law!
-
potrebitel
- Обратна връзка:
За червената роза не знам (ако иска някой да ми я подариIvet написа:Единя ще носи вестник "Дума" в дясната ръка, а другия - червена роза в лявата