otnosno svidetelstvo za sydimost....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
maymuncho

otnosno svidetelstvo za sydimost....

Мнение от maymuncho »

Zdraveite,
mai sym dopusnal greshka za svidetelsvoto za sydimost...
Fatalno li e ako e obiknovenno, a ne za rabota v chujbina. Pisyl sym che mi e neobhodimo za pred "Kanadsko posolstvo".Ima ili niakva razlika ili pak triabva da vadia na novo?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Че то свидетелството не е ли за Канадското (в частност на Квебек) посолство? Или е за работа в чужбина (в твоя случай)?
maymuncho

Мнение от maymuncho »

E da de! Ama posle vidiah che ima slednia natpis: 1.Sidetelsva za chitalishta , 2.Svidetelstva za rabota v chujbina, 3.Svidetelsva za vsichko ostanalo.
Pitah slujitelkata che mi triabva za izdavane na viza pred kanadsko posolstvo i kakvo mi e neobhodimo i tia kaza normalno svidetelsvo.... Veche mai syvsem sym izchatkal....
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Значи всичко е ОК със свидетелството, не се притеснявай.
Още повече че ако и за трите случая е една и съща бланката, съвсем няма проблем - не вярвам да обръщат много внимание във Виена/Букурещ какво точно е написано в "пред кого да послужи".
neli78

Мнение от neli78 »

na moeto pisheshe za vlastie v 4ujbina ili mai za rabota v 4ujbina
i ve4e imam formuliari za medicinski:)
maymuncho

Мнение от maymuncho »

Poluchih go! Da posluji v chujbina za pred Kanadsko posolstvo :) Vsichko e ok! Merci za otgovorite!!!
Заключено